KÜTAHYALI KIZ ÇOCUKLARI MECLİS’TE AĞIRLANDI

244

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde Kütahyalı kız çocuklarını TBMM’de ağırlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Hayme Ana’nın diyarından 11 kız çocuğu ile birlikte 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Gününü kutladık. Bir kız çocuğu kazanırsa Türkiye kazanır şiarıyla hareket ediyoruz.” Dedi.

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde şehit ve gazi ailelerinin de aralarında bulunduğu Kütahyalı kız çocukları, Kütahya Belediyesinin organizasyonuyla Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırlandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde şehit ve gazi ailelerinin de aralarında bulunduğu Kütahyalı kız çocuklarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırladı. Kılıç, hayatın her alanında kız çocuklarının hak ettikleri yerlere gelmelerini sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

HAYME ANA’NIN DİYARINDAN GELDİLER

Dünyanın dört bir yanındaki kız çocuklarının haklarını vurgulamak, eğitimlerini desteklemek ve eşitlik sağlamak amacıyla her yıl düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılında, ilk kadın Milletvekilimizin seçilişinin 88. yılında, Hayme Ana’nın diyarından 11 kız çocuğu ile birlikte 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Gününü kutladıklarını ifade eden Kılıç, “Bir kız çocuğu kazanırsa Türkiye kazanır şiarıyla hareket ediyoruz.” Dedi. Kılıç, Kütahya Belediye Başkanı ve Prof. Dr. Alim Işık emeği geçenlere teşekkür etti.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın ev sahipliğinde böylesine özel bir günde TBMM’de ağırlanmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkürlerini iletti. Kız çocukları TBMM’nin ardından Anıtkabir’i ziyaret ederek Atamızın huzurunda saygı duruşunda bulundu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *