SAHNE SEMİCENK’İN ALAN GENÇLERİN ‘SİZ BİLMEZSİNİZ GENÇLER BİLİR’

406

Son dönemde her şarkısıyla hitler arasına girmeyi başaran, gençlerin severek dinlediği sanatçı Semicenk Kütahya’nın gençleriyle buluştu. Semicenk’i anketle gençlerin seçtiğini belirten Alim Işık “Kim bu dedim. Dediler ki ‘Siz bilmezsiniz, gençler bilir’ O zaman gençler seviyor istiyorsa biz de getirelim dedim” diyerek renkli dakikalar yaşattı.

Son zamanların en popüler sanatçıları arasında yer alan gençlerin severek dinlediği şarkıcı Semicenk Kütahya Belediye önünde binlerce gençle buluştu. Gençler, Semicenk’in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek, unutulmaz bir gece yaşadı. Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte hızlı şarj özelliğine sahip elektrikli otobüsler de tanıtılırken, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık “Gençlerimize sezon başında moral gecesi olsun dedik” dedi.

Sevginin barışın kardeşliğin ve misafirperverliğin şehri için Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık tüm Kütahyalıların adına Semicenk’e çiçek takdim etti. Özel tasarım çini hediyesini de takdim eden Alim Işık’ın ardından, Tulu porselen ‘bir kahvenin kırk yıl hatırı var’ diyerek fincan takımı yanında birçok hediye takdiminde bulundu. Abdullah Damcı Kütahya Belediyespor’un formasını Semicenk’e sunarak takımın atkısını da boynuna astı.

‘NE SÖZ VERDİYSEK YERİNE GETİRDİK’

Kütahya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ali Özkaya, gençlere seslenerek “Kuruluşun ve kurtuluşun şehri, öğrenci dostu, genç dostu Kütahya’mıza hepiniz hoş geldiniz” dedi. Gençler için her daim çalışan ve çalışmaya devam eden bir belediyecilik anlayışına vurgu yapan Özkaya “Gençlik meclisi olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri genç şehir Kütahya’mızdaki bütün gençlere ne söz verdiysek yerine getirmenin mutluluğunu bugün bir kez daha yaşıyoruz.  Ben çok kıymetli başkanım Alim Işık’a gece gündüz demeden sizler için çalışan, sizleri kendi öz evladından ayırmayan çok teşekkür ediyorum. Bizlere böyle müstesna bir gece yaşattığı için ayrıca Semicenk ve ekibine de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SEMİCENK’İ GENÇLER SEÇTİ

Kütahya Kent Konseyi Gençlik Meclisi gençlere bir anket sunduklarını hatırlatan Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık “Anketin sonucunu bana getirdiler. ‘Semicenk’ dediler. Semicenk kardeşim kusura bakma. Kim bu dedim. Dediler ki ‘Siz bilmezsiniz, gençler bilir’ O zaman gençler seviyor istiyorsa biz de getirelim dedim. Semicenk’te şehrime geldi hoş geldi sefa getirdi. Ben mecazı konuşuyorum. Semicenk kardeşimizi bizde biliyorduk. Kütahya’mızın gençleri ve bizler kendisini yakından görmek istediğimiz için şehrimize davet ettik” ifadelerini kullandı.

‘BU KONSERİN 2 AMACI VARDI’

Üniversite gençliğine 2023-2024 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Başkan Işık “Kütahya’mıza ilk kez gelen üniversite gençlerimize hoş geldiniz diyorum. Türkiye’nin öğrenci dostu olan en güzel şehrine geldiniz. Bugün bu konseri düzenlememizin 2 sebebi vardı. Birisi gençlerimize sezon başında moral gecesi olsun dedik. Bununla beraber Samsun Büyükşehir Belediyesinde ilk kez hızlı şarj sistemli elektrikli otobüsleri üniversite hattımızda çalıştırmak için bugün sizlerle buluşturduk. 2 tane aracımız bugün alanda sizleri selamlıyor. Ekim ayının sonunda 5 otobüsümüzle Zafertepe-Yoncalı hattında sizlere en modern çevre dostu temiz otobüsleri ulaşıma katacağız” şeklinde konuştu.

BURAYA GELENLER

TÜRKİYE’NİN EN İYİLERİ

Kütahya’da etkinliklerin aralıksız devam edeceğine vurgu yapan Başkan Işık sözlerine şöyle son verdi; “Şehrimizin evlatlarına da her zaman bu şehirde en güzel şekilde Türkiye’ye örnek olmuş ülkemizin kültürüne sanatına değer katan sanatçılarıyla buluşturmaya devam edeceğiz. Buraya herkes gelemiyor. Gelenlerde Türkiye’nin en iyileri. Aynı Semicenk kardeşimiz gibi. Zaten meydanda bunu en güzel kanıtı. Diğer konserlerimize göre bugün meydanı ağırlıklı olarak gençlerimiz doldurdu.”

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *