İŞBİRLİĞİ İMKANLARI MASAYA YATIRILDI

243

Endonezya’nın Türkiye Büyükelçisi Achmad Rizal Purnama’nın Kütahya OSB ziyaretinde iki ülkenin ticaret ve işbirliği olanakları masaya yatırılarak, gelecekteki projelerin geliştirilmesi için fırsatlar tartışıldı.

Endonezya’nın Türkiye Büyükelçisi Achmad Rizal Purnama, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu ve Bölge Müdürü Tunahan Ergin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaret kapsamında, Kütahya OSB ve Endonezya’nın sanayi potansiyeli ele alındı. İki ülkenin ticaret ve işbirliği olanakları masaya yatırılarak, gelecekteki projelerin geliştirilmesi için fırsatlar tartışıldı.

Kütahya’nın zengin kültürel mirası ve sanayi potansiyeli hakkında bilgi alan Büyükelçi Purnama, Endonezya’nın sanayi sektörüne dair deneyimlerini paylaştı ve işbirliği imkanlarını değerlendirdi.

Büyükelçi Purnama, Yönetim Kurulu Başkanı eskioğlu’na Endonezya’nın zengin kültürünü yansıtan bir tablo, Eskioğlu ise misafirine, Kütahya’nın geleneksel el sanatlarından örnekler içeren özel bir tabak hediye etti.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *