‘BİZ BİR AİLEYİZ’

420

KSBÜ’yü kazanan öğrenciler için düzenlenen oryantasyon programına katılan Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin, “Öğrencilerimizi özledik. KSBÜ olarak hep birlikte bir aileyiz. Öğrencilerimiz, Kütahya’da ve KSBÜ’de mutlu olduklarında biz de mutlu oluyoruz” dedi.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fatih Özcura, Prof. Dr. Sezgin Zeren ve Genel Sekreter Kutlu Önal ile beraber personel ve öğrencilerle bir araya geldi. Program kapsamında Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Diş Hekimliği Fakültesi,  Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Tıp Fakültesi ile Kütahya MYO ziyaret edildi. Rektör Tekin, “Dersler başladı. Öğrencilerimizi özledik. Yeni eğitim öğretim yılının başarıyla geçmesini dilerim.” dedi.

‘ÖĞRENCİLERİMİZ MUTLUYSA BİZ DE MUTLUYUZ’

KSBÜ’ye yeni katılan öğrenciler için oryantasyon programı da düzenlendi. Öğrencilerin oryantasyon eğitimi dışında topluluk aktiviteleri ile sosyalleşme olanakları sunulduğu programa katılan Rektör Tekin, Türkiye’nin sağlık temalı devlet üniversitesinin özellikleri hakkında bilgilendirme yaparak, Türkiye’nin farklı bölgelerinden yeni katılan öğrencilerin üniversiteye hızlı adaptasyonu konusunda çalıştıklarını ifade etti. Rektör Tekin, “KSBÜ olarak hep birlikte bir aileyiz. Öğrencilerimiz, Kütahya’da ve KSBÜ’de mutlu olduklarında biz de mutlu oluyoruz.” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *