PTT 183 YAŞINDA: 183. MÜŞTERİYE HEDİYELER VERİLDİ

391

PTT 183’nci kuruluş yıldönümü sebebiyle PTT Merkez Müdürlüğünde işlem yapan 183’üncü vatandaşa hediye verildi.

Posta Nezareti adıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan, Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi’nin (PTT AŞ)183’üncü kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirten Kütahya PTT Başmüdürü Ramazan Özdoğru, gün içinde işlem yapan 183’üncü vatandaş olan Ayşe Atıkan’a hediyelerini takdim etti. Hediye takdiminin ardından günün anısına fotoğraf çekildi.

‘ŞANSLI GÜNÜMDEYMİŞİM’

PTT Merkez Müdürlüğünde rapor parası almak için sıra beklediğini ifade eden Atıkan, işleminin yaptırdıktan sonra Kütahya PTT Başmüdürü Ramazan Özdoğru’yu elinde hediyelerle görünce şaşkınlığını gizleyemedi. “Şanslı günümdeymişim” ifadelerini kullanan Atıkan, hediyeler için Kütahya PTT Başmüdürü Ramazan Özdoğru ve müdürlük personeline teşekkürlerini iletti.

PTT AŞ’nin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak ülkemizin dört bir yanında, geniş hizmet ağı ile posta, kargo, lojistik, filateli ve e-ticaret gibi birçok sektörde vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için hizmetlerini sunmayı sürdürdüğüne değinen Ramazan Özdoğru, şirketin hizmetlerine ek olarak; sportif faaliyetlere destek verip, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesine de katkı sağladığını ifade etti.

İKİ ASRA YAKLAŞAN TECRÜBE

YENİLİKÇİ HİZMETLE BİRLEŞTİ

Dünyada büyük bir hızla yaşanan dijital değişim ve dönüşümü yakından takip ederek çalışmalarını sürdüren PTT AŞ’nin iki asra yaklaşan tecrübesini yenilikçi bir hizmet anlayışı ile birleştirerek, hizmet sunduğu alanlarda Türkiye Yüzyılı vizyonu ile bir dünya markası olma hedefine emin adımlarla yürüdüğüne değinen Özdoğru, “Sürekli kendini yenileyen PTT AŞ, yenilikçi projeler ile geçmiş ile günümüz arasında büyük bir fark ortaya koyuyor.” İfadelerini kullandı.

TEMİZ ENERJİYLE ÇEVREYE DESTEK

Doğanın kirletilmesi ve enerji israfı üzerine çalışmalar yapan PTT AŞ’nin Sıfır Atık Projesi kapsamında projeler ürettiğini dile getiren Özdoğru, PTT AŞ’nin araç filosunun yüzde 80’ini 2030 yılına kadar elektrikliye çevirmeyi planladığını açıkladı. 183. yılını kutlayan PTT AŞ’nin 6 Şubat’taki iki büyük deprem sonrası yardım faaliyetlerinin kolayca ulaşması için lojistik hizmetlerini kesintisiz olarak devam ettirdiğini hatırlatan Özdoğru, mobil PTT araçları ile bankacılık işlemlerinin aksamadan devam ettiğini belirtti.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *