GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KURULLARI SEÇİMLERİ GERÇEKLEŞTİ ‘PROJE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

362

Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulları ile aktif olarak çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirten KUTBO Başkanı Necati Gültekin, “Birlikte projeler üretip, birlikte organizasyonlara ev sahipliği yaparak birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

TOBB koordinasyonunda, girişimciliğin geliştirilmesi ve sürdürebilirliğinin sağlanması amacıyla Türkiye genelinde Odalar ve Borsalarda faaliyet yürüten Türkiye’nin büyük girişimci ağı TOBB İl Kadın Girişimciler ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İcra Kuruluna seçilen KÜTBO TOBB İl Kadın ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu üyeleriyle yapılacak projeler konusunda istişarede bulunan KUTBO Başkanı Necati Gültekin, Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurullarının her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti. Girişimci Kurulların düzenlemiş oldukları eğitim, toplantı,  mentorluk hizmetleri, istihdamın arttırılmasına yönelik yapılan projelerle öne çıktığına değinen Gültekin, “Yeni dönem ilimizdeki Oda ve Borsa olarak Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurullarımızla aktif olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam ederek, birlikte projeler üretip, birlikte organizasyonlara ev sahipliği yaparak birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

BAŞKAN VE BAŞKAN YARDIMCILARI BELİRLENECEK

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) üyelerinden oluşan seçimlerde; TOBB Kadın Girişimciler İcra Kurulu Asil Üyeliğine; Nüfide Erdurgut, Yedek Üyeliğine; Betül Korkmaz Gümüş, Tuba Akay Çetin seçilmiştir. TOBB Genç Girişimciler İcra Kurulu Asil Üyeliğine; Ahmet Dülger, Ramazan Erdoğmuş, Yedek Üyeliğe; Ahmet Dinç, Murat Mustafa Doğanay seçildi. Kütahya İli Oda ve Borsalarında yapılan seçimlerin ardından,  31 Ekim 2023 tarihine kadar İl İcra Komitesi üyelerinin yapacağı seçim ile Başkan ve Başkan Yardımcıları belirlenecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *