TEŞEKKÜRLER KÜTAHYA

412

Aziz Milletim Sıra Sende – Kütahya Açık hava toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı Kütahya’ya teşekkürlerini sunan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, sadece bu seçim döneminde değil beş senedir sahalarda olduklarını belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Aziz Milletim Sıra Sende – Kütahya Açık hava toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Kütahyalı vatandaşlarımız ile bir araya geldiğini ifade eden Ahmet Erbaş, “Genel Başkanımıza ve partimize göstermiş oldukları yoğun ilgi ve tarihi mitingimizden dolayı Kütahya halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” İfadelerini kullandı.

‘KÜTAHYA’DA BÜYÜK BİR SEVGİ VARDI’

Buz gibi havaya rağmen buradaki alandaki sıcaklığın tüm Türkiye’ye yayıldığını ifade eden Ahmet Erbaş, Kütahyalıların MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi büyük bir sevgiyle beklediğini dile getirdi. Meydana gelen vatandaşların tarih bilgisi, vatan millet şuuru ve her şeyden önce beka kaygısı olduğuna dikkat çeken Ahmet Erbaş, “Biz MHP ve Genel Başkanımızın kıymetini biliyoruz. Hem MHP hem de Bilge Liderimizin beka kaygısıyla düştüğü yollarda biz de Kütahya olarak yanında olduğumuzu gösterdik.” Dedi.

‘BİZ BEŞ YILDIR SAHALARDAYIZ’

Saha çalışmaları hakkında da bilgi veren Erbaş, şu ifadeleri kullandı: “Vatandaşların genelde siyasiler için 5 yıldan 5 yıla, seçimden seçime hatırlanma eleştirisi vardır. Ancak biz 5 yıldır sahalardan ayrılmadık hemen hemen her ay her hafta program yaptık. Onun için şu anda vatandaşa indiğimiz herhalde tek eleştiri almayan parti biziz.  Bunun meyvelerini ise 14 Mayıs’ta alacağız. Tarihi bir günde hem Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz, hem de 28 Dönem TBMM milletimizin iradesi ile şekilde alacak.”

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *