POLİS MEMURU ÖMER UZUNCAALAN GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

804

Geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybeden Polis Memuru Ömer Uzuncaalan son yolculuğuna uğurlandı. İki çocuk babası 31 yaşındaki Uzuncaalan’ın cenazesinde Kütahya protokolü ve yakınları acılı aileyi yalnız bırakmadı.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğünde görev yapan Polis Memuru Ömer Uzuncaalan’ın ani vefatı Kütahya’yı yasa boğdu.

DOKTORLARIN MÜDAHALESİ

KURTARMAYA YETMEDİ

31 yaşındaki Ömer Uzuncaalan evinde fenalaşmasının ardından kalp krizi şüphesiyle Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan Uzuncaalan hayatını kaybetti.

Genç polis memuru için Kütahya Emniyet Müdürlüğü’nün önünde tören düzenlendi. Törende Uzuncaalan’ın eşi Esra Uzuncaalan’ın ve ailesinin acısı ise yürekleri yaktı.

Uzuncaalan’ın cenazesi daha sonra ikindi namazına müteakip kılacak cenaze namazı için Ulu Cami’ye getirildi. Cenaze törenine Hava Er Eğt. Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Mustafa Baş, İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, Kütahya Vali Yardımcısı Fikret Zaman, Uzuncaalanın ailesi, mesai arkadaşları ve sevdikleri katıldı. Genç polisin cenazesi kılınan namazın ardından Evliya Çelebi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İKİ ÇOCUK BABASI VE KÜTAHYASPOR SEVDALISIYDI

Kılıçarslan Anadolu Lisesi mezunu 31 yaşındaki Ömer Uzuncaalan’ın Mert Kaan ve Mete Han isminde iki oğlu olduğu öğrenildi. Sıkı bir Kütahyaspor taraftarı olan Uzuncaalan’ın ani ölümü Kütahya’yı yasa boğdu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *