LİNYİT YİNE KAYIPLARDA

186

Tavşanlı Linyitspor, sahasında İzmirspor ile 0-0 berabere kalarak iki puan daha kaybetti.

Bölgesel Aamtör Lig 4. Grupta yer alan Tavşanlı Linyitspor’da kayıplar aratarak devam ediyor. Hafta içi oynanan karşılaşmada Tavşanlı Tepecikspor’a mağlup olan Tavşanlı Linyitspor, geçtiğimiz Pazar günü ise yine Ada stadyumunda sessiz bir karşılaşma oynadı.

MAÇ BAŞLADIĞI GİBİ BİTTİ

Taraftarının önünde hafta içi aldığı mağlubiyeti unutturmak isteyen Tavşanlı Linyitspor, İzmir karşısına çıktı. Ada stadyumunda oynanan maça durgun başlayan Linyitspor rakip sahaya gitmekte zorlandı. Daha çok kanatları kullanan ve yaptığı ortalarla tecrübeli golcü Abdülaziz’i buluşturmaya çalışan Tavşanlı Linyitspor bunda başarılı olamayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARIDA DA GOL GELMEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısı heyecanlı anlara sahne olurken iki takımda pozisyonlara girdi. Tavşanlı Linyitspor kanatlardan gole yaklaşsa da sonucu değiştiremedi. Kalesinde ise pozisyonlar veren Linyitspor’da defans gole ve kaleci gole izin vermedi ve maç başladığı gibi sona erdi.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Maçın son bölümlerinden itibaren Tavşanlı Linyitsporlu taraftarlar oynanan futbola tepki gösterdi. Maç sonunda ise istifa sesleri yükseldi. Teknik direktör Abdul Fettah Kaldırım’ı ve yönetimi istifaya çağıran taraftarlar futbolculara da yeterince mücadele etmedikleri gerekçesi ile tepkilerini dile getirdiler.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *