PUAN FARKI 10’A DÜŞTÜ

284

Belediye Kütahyaspor 10’uncu haftayı deplasman galibiyeti ile tamamlarken, liderle olan puan farkını da 10’a düşürmüş oldu. Hafta sonu oynayacağı Sivas Dört Eylül maçı hazırlıklarına bugün başlayacak olan şimşeklerde hedef mutlak 3 puan olacak.

3. lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda Osmaniyespor ile karşı karşıya geldi. Zorlu maçın ilk yarısını önde kapan ve ikinci yarıda kalesinde golü gören Belediye Kütahyaspor, maçın son bölümünde kaydettiği golle ise yeninden öne geçti ve karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı. 3 Puanı hanesine yazdıran Belediye Kütahyaspor önemli bir galibiyete imza atarken, lider Karaköprü’nün puan kaybetmesi ile bu galibiyet daha da büyük anlam kazanmış oldu.

HAFTAYI 6’INCI SIRADA TAMAMLADI

Ligde aldığı 3 puanla haftayı 16 puanla 6’ıncı sırada kapatan Belediye Kütahyaspor’un lider ve ikinci sırada ki rakibinden bir maç eksiği bulunuyor. Belediye Kütahyaspor’un hafta sonu alacağı galibiyet ise üst sıralar için büyük önem taşıyor.

ÜST SIRALAR PUAN KAYBETTİ

Belediye Kütahyaspor’un kazandığı haftada ligde önemli puan kayıpları yaşandı. Lider Karaköprü Silivri ile 1-1 berabere kalırken, Kuşadası deplasmanda Bornova 1877’ye 3-2 kaybetti. Bu sonuç üst sıraları da karıştırmış oldu. Erbbaspor’un bay geçtiği haftada Büyükçekmece, Darıca’yı tek golle geçti. Fatsa ise sahasında Ağrıspor’u 2-0 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırdı. Büyükçekemece ve Fatsa’nın galibiyetleri üst sıralarla orta sıraları da birbirine yakınlaştırmış oldu. Bayburt Özel idare-1922 Konya maçı ise golsüz sona erdi. ENGİN




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *