TEPECİK LİDERİ DEVİRDİ

192

Tavşanlı Tepecikspor geçen hafta Linyitspor’u koltuğundan ederken bu haftada deplasmanda Alaçatı’yı yenerek zirveden etti. Kütahya Özel İdare ise deplasmanda farklı yenildi.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele veren Kütahya temsilcilerimizden Tepecikspor deplasmanda alaçatı’ya konuk oldu. Haftaya lider olarak giren Alaçatı karşısında iyi bir mücadele veren Tepecikspor ilk yarıyı 0-0 eşitlikle tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise önemli anlar yaşandı. Dakikalar 60’ı gösterdiğinde durmuş Efe sahneye çıktı ve Tepecikspor’u 1-0 öne geçirmeyi başardı. Golden sonra Alaçatı’nın atakları sıklaştı. Tepecikspor iyi bir savunma yaparak rakibine gol fırsatı tanımadı ve maç 1-0 Tepecikspor üstünlüğü ile sona erdi.

ÖZEL İDARE FARKLI YENİLDİ

Ligin 5’inci haftasında deplasmanda Emirdağspor’u 2-1 mağlup ederek ilk galibiyetini alan Özel İdarespor hafta sonu Toki stadında Çeşmespor’u konuk etti. Maçın henüz 2’inci dakikasında 1-0 geriye düşen Özel İdare 33 ve 38’inci dakikalarda kalesinde gördüğü gollerin ardından ilk yarıyı 3-0 geride kapattı. İkinci yarıda da Çeşme’nin golleri devam etti. 55, 77, 78 ve 90’ıncı dakikalarda gelen goller sonrasında Özel İdare sahadan 7-0 mağlubiyetle ayrılmış oldu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *