AMATÖR’DE GOL YAĞMURU YAŞANDI

372

Kütahya Süper Amatör, merkez ve ilçelerde 1. Küme maçları büyük bir heyecana sahne olurken adeta gol yağmuru yaşandı. Haftanın en gollü maçı ise Moymul-Hacıkebir arasında yer alırken, karşılaşma 10-0 tamamlandı.

SÜPER AMATÖR LİDER DOMANİÇ

Kütahya Süper Amatör Küme’de geçtiğimiz hafta sonu birbirinden heyecanlı maçlar oynandı. Lider Domaniçspor haftayı bay olarak geçirirken, Altıntaş Belediye, Aslanapaspor’u 5-1 mağlup etmeyi başardı. Dağardı Gençlikspor, Seramikspor’u 2-0 mağlup ederek zirve yoluna devam ederken, Akıncılarspor-Çavdarhisarspor maçı Akıncılar’ın 8-1 üstünlüğü ile sona erdi. Tunçbilek Belediye deplasmanda Termikspor’u 3-0 ile geçerken, Moymulspor, Hacıkebirspor’u 10-0 mağlup ederek haftanın en farklı skoruna imza attı. Simav 1867 takımı Sarıot takımını deplasmanda 1-0 yenerken, Çukurköy’de yine deplasmanda Dayınlarspor’u 1-0 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırdı.

1.KÜMEDE KIYASIYA MÜCADELE

Kütahya merkez 1. Kümede ise birbirinden heyecanlı maçlar oynandı. Ağaçköyspor ile alayuntspor arasında ki karşılaşma 2-2 eşitlikle sona ererken, Alibeyköyspor-Genç SHÇEK karşılaşmasını Genç SHÇEK 3-1 kazanmayı başardı. Demirspor, 30 ağustos’u 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza atarken, Kütahya Çinispor’da Çamlıcaspor’u 4-2 mağlup etti. Mavi Şimşek-A.Bahçelievler maçı 3-0 Mavi Şimşek’in galibiyeti ile sona ererken, Vefa Cezaevispor maçı ise 2-2 eşitlikle tamamlandı. Çakırsazspor-İsaköy maçını da Çakırsaz 3-1 kazandı ve hanesine 3 puanı yazdırdı.

TAVŞANLI’DA 18 GOL ATILDI

Güzelyurt-Demirbilek maçının yarıda kaldığı haftada Gençlergücü takımı Hanımçeşme’yi 4-2 mağlup etti. Çardaklı-Dereboyu Yağmurlu karşılaşması 3-1 Çardaklı’nın galibiyeti ile sona ererken, Tavşanlı 3 Eylül-Çobanköy karşılaşması 7-0 Çobanköy’ün galibiyeti ile tamamlandı. Tavş.Gençlik-Beyköyspor maçı da 1-0 Tavşanlı Gençlikspor’un galibiyeti ile sona erdi.

SİMAV-EMET GRUBUNDA MAÇLAR DEVAM EDİYOR

Simav-Emet grubunda da heyecan devam ediyor. Demirciköy, Emet Gençlerbirliği’ni 3-0 mağlup etmeyi başarırken,  Söğüt Gençlik-Yemişli Gençlik maçı 4-2 Söğüt Gençlik galibiyeti ile sona erdi. Hisarcık Belediye deplasmanda Simav Naşa’yı 3-2 mağlup ederken, Emet Bor-Savcılar maçı 2-0 Emet ekibinin galibiyeti ile tamamlandı. Çitgöl Sazlıkspor ise Darıcı’yı 2-1 mağlup etti ve zirvedeki yerini korudu.

GEDİZ’DE 4 MAÇ OYNANDI

Gediz gurubunda ise Gediz Gençlikspor, Muhipler Fatihspor ile 1-1 berabere kalırken, Erdoğmuş-Gökler Belediye maçı 5-1 tamamlandı. Uluoymak-E.Gediz Bld. Gazi maçı 0-0 eşitlikle tamamlanırken, Yeşilçay-Altınkent Bld maçını Altınkent 4-2 kazandı.

DOMANİÇ’DE FARKLI MAÇLAR

Domaniç grubunda ise Dom.Çamlıcaspor, Muratlıspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başarırken, Durabey’de Bükerlerspor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı. ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *