BAŞKAN ÖZCURA’DAN KÖY MUHTARLARINA ÇAĞRI ‘FİTNEYE FESADA FIRSAY VERMEYİN’

172

Yaklaşan yerel seçimler öncesi köy muhtarlarına sükûnet çağrısında bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura, “Köylerimizdeki muhtarlık seçimlerinde sizden bir ricam var. Hepiniz birbirinizin, akrabasınınız. Birlik beraberliği bozmandan, herhangi bir fitneye fesata ve kavgaya fırsat vermeyelim, seçim sürecini kazasız belasız atlatalım” dedi.

SEÇİÇLERE 5 AYDAN AZ BİR SÜRE KALDI

2024 yerel seçimlerine 5 aydan kısa bir süre kala Türkiye yeni bir seçim dönemine hazırlanıyor. Kütahya’da da son günlerin favori gündemi Belediye Başkan adaylıkları. Ancak 31 Mart günü sadece belediye başkanlığı koltuğuna oturacak isim değil, belediye meclisi üyesi, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek.

Siyasi partiler yerel seçim çalışmalarını hızla sürdürürken mahalle ve köylerde de muhtar adayları belli olmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin toplantısında köy muhtarları ile bir araya gelen İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura, köy muhtarlarına yaklaşan seçim için sükûnet çağrısında bulundu.

‘HEPİNİZ BİRBİRİNİZİN AKRABASININIZ’

Kütahya’da yerel seçim sürecine girildiğini ifade eden Muammer Özcura, “Seçim sürecine giriyoruz sizden bir ricam var bunu özellikle söylemek istiyorum. Köylerimizde muhtarlık seçimlerimiz var. Hepiniz birbirinizin, akrabasınınız öncelikle sizler kardeşsiz. Seçim süreci boyunca köylerimizde birlik beraberliği bozmandan, herhangi bir fitneye fesata ve kavgaya fırsat vermeyelim.” İfadelerini kullandı. Muhtarların demokrasinin temel taşı olduğun vurgu yapan Özcura bu seçim sürecini de kazasız belasız atlatma temennisinde bulundu.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *