KÜRESEL PAZARDA REKABET AVANTAJI SAĞLAYACAK BİLGİLER AKTARILDI

207

KUTSO tarafından düzenlenen Ticaret Bakanlığı İhracat Süreçleri ve Yeni Nesil Devlet Destekleri Eğitim Programında ihracat yapmak isteyen işletmeler ve girişimciler için küresel pazarlarda rekabet avantajı elde etmelerine yönelik kapsamlı bilgiler sunuldu

T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ve KUTSO işbirliği ile Uludağ İhracatçı Birlikleri ev sahipliğinde, Kütahya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda, Ticaret Bakanlığı İhracat Süreçleri ve Yeni Nesil Devlet Destekleri Eğitim Programı düzenlendi.

Eğitim programına, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce, Ticaret Uzmanı Barış Zeybek, Ticaret Uzman Yardımcısı Fatma Gül Kurt, İhracat Uzmanı Göksel Gezer, Ticaret Uzmanı Asım Çalış, Türk EXİMBANK İç Anadolu Bölge Müdürü Funda Baydar Yazan, İGE A.Ş.  Tahsis Direktörü Hatice Çavdar ve KUTSO Yönetim Kurulu Danışmanı Salih Nafi Alıç ve çok sayıda üye katıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce’nin yapmış olduğu açılış konuşmasından sonra eğitimde katılımcılara, ihracatta sağlanan yeni nesil devlet yardımları, e- ihracat uygulamaları, e-ihracat destekleri, Ticaret Bakanlığı destek yönetim sistemi, ticari bilgiye erişim, hedef pazar tespiti, ihracatı geliştirme konuları katılımcılara aktarıldı.

KATILIM BELGESİ VERİLDİ

Türkiye’nin dış ticaret potansiyelini artırmak ve iş dünyasına daha etkili destek sağlamak amacıyla, Ticaret Bakanlığı ve KUTSO tarafından düzenlenen “İhracat Süreçleri ve Yeni Nesil Devlet Destekleri Eğitim Programında” ihracat yapmak isteyen işletmeler ve girişimciler için tasarlanan bu program, küresel pazarlarda rekabet avantajı elde etmelerine yönelik kapsamlı bilgiler sundu. Katılımcıların sorularının da cevaplandırıldığı seminerde, katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *