KUTSO KASIM AYI MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI YAPILDI

224

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Kasım ayı meslek komiteleri toplantısı, Meslek Komitesi Başkanları ve üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılışını yapan KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış, Yönetim Kurulu tarafından Ticaret Bakanlığı ve çatı kuruluş Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde yürüttüğü lobi çalışması neticesinde ihracat istatistiklerinin artık ürünlerin üretildiği illerde tutulmasının kararlaştırılması ile ilgili haziruna bilgi paylaştı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, TOBB’un ev sahipliğinde 13 Kasım 2023 tarihinde TOBB Brüksel Ofisi’nde düzenlenen, Eurochambres Kadın Girişimciler Ağı (Eurochambres Women Entrepreneurs Network – EWN) etkinliğinde açılış konuşmacısı olarak katıldıkları toplantıda sektöre yönelik katkılarından onurlandığını dile getirdi.

Toplantıda, İçimizden bir ses bölümünde, 2. Meslek Komitesi Başkanı Özgür Ozan Bilen “Gıda İsrafı ve Ekonomi” konulu bilgi sunumu yaptı.

KUTSO personeli Hüseyin Gökçe, T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ve KUTSO işbirliği ile Uludağ İhracatçı Birlikleri ev sahipliğinde, Kütahya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde yapılan, Ticaret Bakanlığı İhracat Süreçleri ve Yeni Nesil Devlet Destekleri Eğitim Programı konulu sunum ile ilgili haziruna bilgi verdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *