ŞİMŞEKLER ZİRVENİN GERİSİNDE KALDI

285

Belediye Kütahyaspor, zirvenin çok gerisine düşerken 12. haftayı 7’inci sırada kapattı. Kütahyaspor liderin ise 1 maç eksikle 14 puan gerisinde bulunuyor.

3. lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Fatsa Belediyespor’a konuk olmuş ve maçtan 0-0 eşitlikle ayrılmıştı. Zorlu maçta alınan bir puan olarak görülürken, ligin zirvesinin kazanması ise puan durumunda farkında açılmasına neden oldu.

Belediye Kütahyaspor’un beraberliğinin ardından lider Karaköprü Belediye sahasında Bayburt Özel idare’yi 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatmış oldu. Ligin ikinci sırasında yer alan Kuşadasıspor ise Erbaaspor ile 0-0 berabere kaldı.

BORNOVA ÜST SIRAYA ÇIKTI

Belediye Kütahyaspor’un hafta sonu sahasında ağırlayacağı Bornova ise kendi seyircisinin önünde Akhisar’ı 4-0 mağlup etmeyi başardı ve Kütahyaspor’un üstüne çıkması başardı. Hafta sonunda oynanacak olan karşılaşma yine Kütahyaspor açısından kritik bir öneme sahip. Kütahyaspor maçı kazanıp play-off hattında kalmanın hesaplarını yapıyor.

BÜYÜKÇEKMECE FARKLI KAZANDI

Haftanın oynanan diğer maçlarına bakıldığında ise Büyükçekmece ağrıspor’u 4-0 gibi farklı mağlup ederken Silivrispor deplasmanda Sivas Dört Eylül’ü 2-1 mağlup etmeyi başardı. Osmaniyespor ise 1922 Konyaspor’u tek golle devirerek hanesine 3 puanı yazdırdı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *