AMATÖRDE HEYECAN ARALIKSIZ SÜRÜYOR

215

Kütahya Süper Amatör Küme ve 1. Kümede heyecan giderek artıyor. Soğuk havaya rağmen çetin mücadeleler yaşanırken birbirinden güzel goller kaydediliyor.

LİDER DOMANİÇ ÇOK FARKLI İLERLİYOR

Kütahya Süper Amatör kümede lider Domaniçspor sahasında Çavdarhisarspor’u konuk etti. Yoluna kayıpsız ilerleyen Domaniçspor rakibini 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederken zirvede ki yerini de sağlamlaştırdı. Ligde en farklı skorlardan birini de Altıntaş Belediyespor aldı.

Balkan Termikspor’u 5-0 mağlup eden Altıntaş Belediye hanesine 3 puanı yazdırdı. Moymulspor geçen hafta teknik ekiple yollarını ayıran Sarıotspor’u 3-0 yenerken, Gediz Dayınlar ise Hacıkebirspor’u 5-1 mağlup etti.

Akıncılarspor-Aslanapaspor maçı 3-1 Akıncılar galibiyeti ile tamamlanırken, Seramikspor zorlu maçta Tunçbilek Belediyespor’u 2-1 mağlup ederken Yeşilayspor-1867 Simav maçı 1-1 tamamlandı.

1.AMATÖR KÜMEDE GOLLÜ HAFTA

Kütahya 1. Amatör Kümede ise golü maçlar yaşandı. Haftanın en farklı karşılaşmasında Ağaçköyspor, Çinispor’u 6-2 mağlup etmeyi başardı ve kritik 3 puanın sahibi oldu. Genç SHÇEK-Kütahya Çamlıcaspor maçı ise nefesleri kesti. Maçın orta hakemi henüz ilk dakikalarda hatalı bir kararla penaltı noktasını gösterdi. Çamlıcasporlu futbolcular kesinlikle pozisyonda el olmadığını anlatmaya çalışsalar da itirazları sonuçsuz kaldı ve SHÇEK vuruşu gole çevirerek 1-0 öne geçti. Ardından ikinci golü de bulan SHÇEK rahatladım derken Çamlıcaspor’un golü geldi. Maçın ikinci yarısında SHÇEK bir gol daha bularak yeninden farkı ikiye çıkardı. Çamlıcaspor maçı bırakmadı ve önce farkı bire ardından 3-3 eşitliğe taşıdı. Maçın son dakikalarında ise iki takımda galibiyet golü ararken Genç SHÇEK son saniyelerde golü buldu ve 4-3 kazanmayı başardı. Demirspor ise Alayuntspor’u 2-1 mağlup ederken, 30 Ağustos-Reza Alibeyköy karşılaşması 1-1 sona erdi. İsaköy Vefaspor’u 3-1 mağlup ederken, A.Bahçelievler’de Cezaevini 3-0 mağlup ederek haftayı kapattı. D.Zafer-Çakırsaz maçı yağış nedeniyle ertelendi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *