ÖZEL ÖĞRENCİLERE RENGARENK ETKİNLİK

280

Çinikent Özel Eğitim İlk ve Ortaokulu’nun hazırladığı Dünya Engelliler Günü Programı palyaço, gösterisi, çılgın şapka defilesi ve öğrencilerin katıldığı yarışmalar ile rengarenk anlara sahne oldu.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Kütahya’da tüm hafta boyunca engellilerin sorunlarına dikkat çeken farkındalık etkinlikleri düzenlendi. Çinikent Özel Eğitim İlk ve Ortaokulu’nun hazırladığı Dünya Engelliler Günü Programı da Kütahya’da ses getirdi.

Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Keziban Çolak’ın da katılımıyla gerçekleştiren etkinlikte Çinikent Özel Eğitim İlk ve Ortaokulu öğrencileri, gönüllerince eğlendi.

ÇILGIN ŞAPKA DEFİLESİ YAPILDI

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Borsa İstanbul Mesleki Teknik Anadolu Lisesi   Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretmeni Büşra Kılıç’ın düzenlediği palyaçolu gösteri sergilendi. Öğrencilerin kendi tasarımıyla hazırladığı çılgın şapka defilesi ise renkli anlara sahne oldu.

ÖĞRENCİLERDEN OLUŞAN

ORKESTRA EKİBİ SAHNE ALDI

Öğrenciler arasından bowling, sandalye kapmaca, pinpon topu taşıma, kağıttan uçak fırlatma yarışı, balon patlatma, halka atma yarışması düzenlendi. Okul öğrencilerinden oluşan ritmik dans ve orkestra ekibi eşliğinde eğlenceli anlar yaşandı. Program, film saati ile son buldu. Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Keziban Çolak, Kütahya Belediyesinin çocuklar için özel hazırladığı hediyeleri öğrencilere takdim etti.

Okul Müdürü Mustafa Çolak etkinliğin düzenlenmesine destek olan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Keziban Çolak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yıldırım Akgül, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Mustafa Yegin’e teşekkürlerini sundu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *