DEPLASMANDA SESİMİZ ÇIKMADI

262

Belediye Kütahyaspor, Büyükçekmece deplasmanından 0-0 eşitlikle döndü. Son iki deplasman maçında da sessiz kalan Belediye Kütahyaspor haftayı 7’inci sırada kapattı.

TFF3. Lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor deplasmanda İstanbul temsilcisi Büyükçekmece Tepecikspor ile karşı karşıya geldi. Tepecik Şenol Güneş stadında oynanan karşılaşmaya Belediye Kütahyaspor 3 değişiklikle çıktı.

Kalede Serkan Demirkol, defansta Eyüp Poyraz, İsmet Benli, Samet Cantürk, Doğancan Kılıç, orta sahada Deniz Alp Özdemir, Yekte Sönmez, Yunus Özdemir, Berkant Şahin Kök, Haktan Çakır, ileri uçta ise Can Muhammed Vural görev yaptı.

Belediye Kütahyaspor’da sakat olan dev santrafor Feyyaz Aydil ve kart cezalısı Arda Keser forma giyemedi.

ŞİMŞEK İLK YARIDA DURGUN

Suni çim sahada oynanan karşılaşma orta saha mücadelesi halinde geçerken iki takımda pozisyon üretmekte zorluklar yaşadı. Belediye Kütahyaspor defansın arkasına attığı toplarla pozisyon arasa da bunda başarılı olmadı. Kanatları kullanamayan ve orta alanda da başarılı bir performans gösteremeyen Belediye Kütahyaspor ilk yarıyı sesiz kapattı.

İKİNCİ YARIDA SON ANLARDA HAREKETLENDİ AMA…

Belediye Kütahyaspor ikinci yarıya değişiklikle başladı. Sarı kartlı Haktan Çakır oyundan çıkarken yerine Bilal Şeflek dahil oldu. İkinci yarıda kanatlardan gelmeye çalışan Belediye Kütahyaspor yine çok fazla başarılı olmazken defanstaki oyunuyla da rakiplerine pozisyon vermedi.

İkinci yarıda Halil İbrahim Pekşen ve Onur Civelek oyuna dahil olurken, Berkant Kök ve Deniz Özdemir oyundan alındı.

Maçın 70’inci dakikasından sonra iki takımda orta sahaları çabuk geçmeye başlarken Belediye Kütahyaspor iki pozisyon yakalasa da rakip kaleciyi geçemedi ve maç 0-0 sona erdi.

KÜTAHYASPOR 7’İNCİ SIRAYA GERİLEDİ

Beleidye Kütahayspor Tepecikspor maçından aldığı 1 puanla haftayı 7’inci sırada kapattı. 22 puanı bulunan Belediye Kütahyaspor, ilk yarının son karşılaşmasında Tokat ekibi Erbaa ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma Dumlupınar stadında oynanacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *