CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE MİLLETVEKİLLERİ KUTSO’YU ZİYARET ETTİ: HEDEF İŞ DÜNYASIYLA YAKIN İLETİŞİM

169

CHP heyetinin KUTSO ziyaretinde ekonomik gelişmeler, iş dünyasıyla ilgili konular ve bölgesel ticaret potansiyeli gibi çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu. CHP heyeti, odanın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı ve yerel iş dünyasıyla daha yakından iletişim kurma niyetini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, Bolu Milletvekili Türker Ateş, Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, İl Başkanı Tamer Yenikaya, İl Başkan Yardımcısı Cemal Cengiz, İl Başkan Yardımcısı Ali Karkaç ve Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Dalkılınç, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Alkış ve Melih Aslan, Genel Sekreter Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil ve Yönetim Kurulu Danışmanı Salih Nafi Alıç ile bir araya gelindi.

Ziyaret sırasında, katılımcılar arasında KUTSO’nun mevcut durumu, ekonomik gelişmeler, iş dünyasıyla ilgili konular ve bölgesel ticaret potansiyeli gibi çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu. CHP heyeti, odanın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı ve yerel iş dünyasıyla daha yakından iletişim kurma niyetini belirtti.

İyi dileklerin ve görüşmeden duyulan memnuniyetin ifade edilmesiyle ziyaret sona erdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *