ŞEHRİ TEMSİL ETMEYE DEVAM EDİYORLAR

230

Türkiye’nin Sihirli Elleri Yarışmasında Kütahya Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmeciliği Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyeleri ile katıldıklarını belirten Oda Başkanı Mehmet Çaltı, “Kütahya’mızı tüm illerde her platformda temsil etmeye devam ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

7’inci kez düzenlenen ‘Türkiye’nin Sihirli Eller’ yarışması Türkiye’nin dört bir yanından onlarca berber ve kuaförü Ankara’da bir araya getirdi. Organizasyona Kütahya Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmeciliği Esnaf ve Sanatkârlar Odası da katıldı.

Sihirli Eller’in her sene düzenlenen, sektör adına önemli bir organizasyon olduğunu belirten Kütahya Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmeciliği Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Çaltı, çok sayıda üyesi olan büyük bir platform olduğuna değindi. Çaltı, organizasyonun bu sene de oldukça verimli geçtiğine vurgu yaptı.

KÜTAHYA’DAN BİR ARKADAŞIMIZ

JÜRİLİK SINAVINDAN BAŞARI GÖSTERDİ

Bu sene, sonraki yarışmalarda jürilik yapmaları için jürilik sınavı da düzenlendiğini dile getiren Çaltı,  “Kütahya’dan da jürilik sınavına katılan arkadaşlarımız oldu. Kendisi de başarı gösterdi. Kendisi bir sonraki yarışmada jüri olacak.” Dedi. Jurilik sınavının bilinçli bir şekilde, belgeleriyle birlikte jürilik imkanı sağlanacağını dile getiren Çaltı, jürilik sınavında başarı gösteren katılımcılara plaket takdiminde bulunduğunu ifade etti. 

Türkiye’nin her yerinden berber ve kuaförlerin katılımıyla dostluk ve rekabet içinde güzel bir yarışma olduğunu dile getiren Çaltı, “Erkek kesim, kadın kesim, kadın saç yağımı, topuz, türban tasarım kategorilerinde dereceye girenler ödüllendirildi. Bu sene de organizasyon çok etkili ve verimli oldu.” şeklinde konuştu.

HEDEF ÜYELERİN UFKUNU AÇMAK

Organizasyonun ev sahipliğini üslenen Türkiye’nin Sihirli Elleri Kurucu Başkanı Erdal Özkaplan ve kurullarına, Ankara Berberler Esnaf Odası Başkanı Sezayi Kara ve kurullarına tüm oda üyeleri adına teşekkür ededen Çaltı, “Kütahyamızı tüm illerde her platformda temsil etmeye devam ediyoruz. Mümkün olduğunca Kütahya’daki üyelerimizi yeniliklerden haberdar ediyoruz. Elimizden geldiğince Kütahya’mızı yarışmalarda fuarlarda temsil etmeye çalışıyoruz. Odamızın bir Show takımı da farklı illerde sahne alıyoruz. Üyelerimizin ufkunu açmaya yeniliklerle tanıştırmaya çalışıyoruz.” Dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *