SAKATLIKLAR ŞİMŞEK’İN YAKASINDAN DÜŞMÜYOR

202

Belediye Kütahyaspor yarın oynanacak zorlu Merkür Jet Erbaaspor maçı öncesi hazırlıklarını teknik ve taktik antrenmanlarla sürdürürken sakatlıkları bulunan beş futbolcu antrenmana katılamadı. Forvet Feyyaz Aydil’in sahada olmayacağı netleşirken sakatlığı bulunan diğer isimlerin oynayıp oynayamayacağı ise maç saatinde belli olacak

Süper Lig’in 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor müsabakasında maçın Hakemi Halil Umut Meler’e yapılan saldırı sonrası tüm liglerde ertelenen maçlar yeniden başlıyor. 

TFF Yönetim Kurulu 13 Aralık’ta Belediye Kütahyaspor’un da mücadele ettiği 3.Lig’de, ertelenen 15. hafta müsabakası Belediye Kütahyaspor – Merkür Jet Erbaaspor mücadelesinin 20 Aralık Çarşamba günü saat 14.00’da oynanacağını duyurmuştu. Maçın gününün ve saatinin belirlenmesinin ardından Belediye Kütahyaspor maç için hazırlıklara başladı.

BÜYÜK MÜCADELEYE BÜYÜK HAZIRLIK

Mavi Lacivertlilerin ligin zirvesindeki Tokat temsilcisinin ağırlayacağı maç için Halil Akkaş Atletizm Stadında çalışmalarını sürdürüyor. Futbolcular ve teknik ekip, hem teknik hem de taktik antrenmanlar ile maçtan üç puan alarak üst sıralardaki mücadelesini büyütmek istiyor.

Merkür Jet Erbaaspor maçı öncesi takımdaki en büyük sorun ise şüphesiz sakatlıklar. Maç öncesi yapılan antrenmana futbolcular, Feyyaz Aydil, Yekta Sönmez, Cihangir Çağlıyan, Berkant Şahin Kök ve Yunus Özdemir sakatlıkları sebebiyle katılamadı.

4 İSİM MAÇ SAATİNDE NETLEŞECEK

Feyyaz Aydil’in ligin ilk devresini kapattığı ve Merkür Jet Erbaaspor maçında sahada olmayacağı netleşti. Sakatlığı bulunan diğer isimlerin oynayıp oynayamayacağı ise maç saatinde belli olacak. Mavi Şimşek, Forvet Aydil’in yokluğunda gol yollarında başka çözümler arayacak. Mavi Lacivertliler taraftarın umudu ise orta sahada Yekta Sönmez, Berkant Şahin Kök ve Yunus Özdemir defansta ise Cihangir Çağlıyan’ın forma giyebilmesi.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *