GÖNLÜMÜZ HERKESE AÇIK

155

Kütahya Genç S.H.Ç.K Spor Kulübünün geleneksel buluşma programına katılan Vali Işın ve Başkan Işık devletin sağladığı imkânlar ile birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Kulüp üyelerinin her zaman yanlarında olduklarını dile getiren Vali Musa Işın, “Kapımız ve gönlümüz herkese açıktır” dedi.

Kütahya Genç Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Spor Kulübü (Kütahya Genç S.H.Ç.K) tarafından düzenlenen geleneksel buluşma programında, Kütahya Belediyesi Bengisu Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Programa Vali Musa Işın ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık katıldı.

‘DEVLETİMİZ TÜM VATANDAŞLARININ YANINDA’

Devletin her zaman vatandaşlarının yanında olduğunu belirten Vali Işın, “Devletimiz, sağladığı desteklerle bu tür kurumların faaliyet göstermesine imkan tanımaktadır. Bugün burada gördüğümüz gençlerimiz, misafirlerimiz, ben de dahil olmak üzere devletimizin sunduğu imkanlarla yetişen kişilerdir. Devlet her zaman yanımızda oldu. Okutmak için çaba gösterdi, iş imkanı sağladı ve yurt dışına gönderdi. Eğitim ve sağlık hizmetlerini ücretsiz olarak sundu. Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız ve devletimiz, eşitlik ilkesiyle tüm vatandaşlarının yanındadır. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” diye konuştu.

Vali Işın, Kütahya Genç Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Spor Kulübü üyelerinin her zaman yanlarında olduklarını dile getirerek, “Kapımız ve gönlümüz herkese açıktır” dedi.

‘DEVLETİMİZ OLMASAYDI

BURALARDA OLMAYABİLİRDİK’

Programda yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkan Prof. Dr. Alim Işık, “Belediyemizin mütevazi tesisinde sizleri böyle bir vesileyle ağırlamaktan gerek Kütahya içinden gerekse Kütahya dışından gelen yurtlarda yetişen değerli kardeşlerimizle bir kahvaltıda birlikte olmaktan bizler de çok mutlu olduk. Hepinizin yolu ve bahtı açık olsun. Devletimiz olmasaydı hiçbirimiz buralarda olmayabilirdik, olmayabiliriz. Gelecek nesillerimize devlet eli uzanmadığı zaman birçok çocuğumuz mağdur olabilir. Onun için sizler ve bizler devletimizin imkânlarını nasıl eşit dağıtır, nasıl eşit faydalanabiliriz ve faydalı hale gelebilirsek hepimiz bundan mutlu oluruz. Sizlerle beraber olmaktan çok mutlu olduk. Bizleri de davet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *