‘BİZİM ZORUMUZA GİDİYOR’

255

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı özerklik açıklaması yaparken tek itiraz edenin İYİ Partililer olduğuna dikkat çeken İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, “Kimse sesini çıkarmadı ama bizim zorumuza gidiyor. Bunların hesabını soracağız.” İfadelerini kullandı.

ÖZERKLİK TALEBİNE TEPKİ GÖSTERDİ

İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu’nun TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı özerklik açıklamasına tepki gösterdi.

PKK terör örgütü, tüm terör örgütleri ve onlarının siyasi bağlantılarını lanetleyen Sunel, “bunlarla iglili bir şey söylemeye gerek yok.” dedi. İYİ Partililerin rant için, mevkii için, makam için bozkurtluktan mankurtluğa geçmeyeceğini ifade eden Sunel, “Biz her zaman dimdik ayaktayız.” Dedi.

‘KİMSE SESİNİ ÇIKARMADI’

HÜDA PAR’dan bu açıklama yapılırken mecliste bir tek itiraz edenin İYİ Partililer olduğuna dikkat çeken Sunel, “Bu laf edilirken diğerlerinin hepsi sadece baktı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gözünün içine baka baka bunu söyledi. Kimse sesini çıkarmadı ama bizim zorumuza gidiyor. Bunların hesabını soracağız.” İfadelerini kullandı.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *