İGSAŞ,TAVŞANLI BELEDİYESİ İLE GELECEĞİ YEŞİLLENDİRİYOR

200

Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakma hedefiyle çalışmalarına hız kesmeden devam eden İGSAŞ, çevre dostu projelerine bir yenisini daha ekledi. Tavşanlı Belediyesi ile yeni bir iş birliğine imza atan İGSAŞ, kentin yeşillendirilmesine katkı sağlamak için Uan gübre bağışında bulunduğunu açıkladı.

Kurumsal sosyal sorumluluk alanında örnek projelere imza atan İGSAŞ, çevreyi, doğayı ve yeşil alanları koruma çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Tavşanlı Belediyesi ile yeni bir iş birliğine imza atan şirket, anlaşma kapsamında kentin yeşillendirme çalışmalarına katkı sağlamak için ücretsiz olarak Uan gübre bağışında bulunduğunu duyurdu.

Bugüne kadar ki tüm projelerinde insana, topluma, doğaya iyilik ve fayda sağlayacak çalışmaları önceliklendiren İGSAŞ, çevresel iyileştirme çalışmalarıyla da farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Bu kapsamda son dönemde Kamu- Özel sektör iş birlikleriyle önemli projeleri hayata geçiren İGSAŞ, bugünü düzeltmekle kalmayıp gelecek nesillere de temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmayı hedefliyor.

Tavşanlı Belediyesi ile olan iş birliğine ilişkin açıklamalarda bulunan İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal, “ İGSAŞ olarak, gelecekte daha yaşanabilir bir dünya hedefine ulaşabilmemiz için kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Attığımız her adımda, sürdürülebilirlik bilinciyle hareket ediyor; enerji tasarrufu, çevre dostu üretim yaklaşımımızla sektörümüze öncülük etmeyi sürdürüyoruz. Tavşanlı Belediyesi ile olan iş birliğimiz sayesinde ülkemizde çevre bilincinin artmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Olanaklarımız ölçüsünde kentimizin yeşillendirilmesine katkı sağlamaya gayret ediyoruz. Bu çalışmalarımızın tüm sektör paydaşlarımıza ilham kaynağı olmasını, ülkemizin ve sektörümüz yeni değerler kazanmasını temenni ederim” şeklinde konuştu.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İGSAŞ Satış Pazarlama Direktörü Vedat Altınok, ‘’ İGSAŞ olarak ülkemizde tarımının gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra çevresel sürdürülebilirlik alanında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aydınlık yarınlarımız için daha iyi ne yapabilirizi sorgulayarak yeni projeleri hayata geçiriyoruz. Bu iş birliğimizin de bunun en güzel örneklerinden bir tanesi olduğuna inanıyorum. Daha yeşil bir Kütahya için başlattığımız bu projemizin,  tüm Türkiye’ye de örnek olmasını dilerim‘’ dedi.

Kütahya Fabrika Direktörü Osman Tulgar ise, ‘’Fabrikamızda üretilen özel gübrelerle kentimizin yeşillendirilme çalışmalarının yapılacak olması bizim için gurur kaynağı. Çevreyi yeşillendirme ve doğayı güzelleştirme çalışmalarında katkımızın olduğunu bilmek ise bizim için ayrı bir mutluluk. Böylesine kıymetli iş birlikleriyle daha güzel daha sürdürülebilir bir geleceği birlikte inşa edebileceğimize inanıyorum’’ ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *