BU GÜNE KADAR KALMASI TUHAF

133

Şehir hastanesi bittiğinde büyük bir trafik keşmekeşi yaşanacağına değinen MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Ahmet Derin Caddesi üzerindeki hemzemin geçidin bu zamana kadar şehrin içinde kalmasının tuhaf olduğuna değindi.

ULAŞTIRMA BAKANLIĞINA SESLENMİŞTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, geçtiğimiz günlerde Bölcek Mahallesi Ahmet Derin Caddesi üzerindeki hemzemin geçit hakkında Ulaştırma Bakanlığına seslenmişti.

Şehir hastanesi bittiğinde sorunun daha da büyüceğine değinen Erbaş, “Ambulanslar oraya geldiğinde tren geçerken kapandığı an ambulans trenin geçmesini bekleyecek. Herhalde o resimle de biz dünya kamuoyuna gündem oluruz.” Dedi. Ulaştırma Bakanlığının bu konuda hassasiyet göstererek konuyla yakında ilgilendiğini belirten Erbaş, “Bu zamana kadar şehrin içinde böyle bir hemzemin geçit olması şimdiye kadar kalması bir tuhaf zaten. Hiç kimse de TCDD’den de ulaştırma bakanlığından da bunu talep etmemiş.” Şeklinde konuştu.

‘ÜST GEÇİT YAPILABİLİR’

Şehir trafik komisyonun Şehir Hastanesi açıldığında yaşanacak trafik yoğunluğunun altından nasıl  kalkacağını merakla beklediğine değinen Erbaş, “10 bin kişinin gireceği, binlerce kişinin çalışacağı bir hastaneden söz ediyoruz maalesef otoparkı yetersiz. Böyle büyük bir hastaneyi şehrin içine yapmak tuhaf ama bu saatten sonra bunu tartışacak halimiz yok. Belli ki büyük bir trafik keşmekeşi çekilecek.” Dedi. Şu anda oradan geçerken ambulanslar beklemek zorunda kaldığını ifade eden Erbaş, 80-70 günde çok üst geçitler yapıldı. Orası zaten çok büyük bir yer de değil bizimki de yapılabilir.” İfadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *