HEMZEMİN KAVŞAK PROJESİ REVİZE EDİLECEK

98

Vali Musa Işın, Tavşanlı-Kütahya devlet yolunda planlanan “hemzemin kavşak” projesinin, Kütahya Belediyesi tarafından trafik güvenliğini artırmak amacıyla revize edileceğini kaydetti.

Kütahya Şehir Hastanesinin çevre yoluna bağlantısını sağlamak amacıyla hazırlanan kavşak projesi, Vali Musa Işın başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda ele alındı. Toplantıya Vali Yardımcısı Burhanettin Yavaşi, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık ve ilgili kurumların yöneticileri katıldı.

HEDEF TRAFİK GÜVENLİĞİNİ ARTIRMAK

Tavşanlı-Kütahya devlet yolunda planlanan “hemzemin kavşak” projesinin, Kütahya Belediyesi tarafından trafik güvenliğini artırmak amacıyla revize edileceğini kaydeden Vali Musa Işın, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğünün görüş bildirmesinin ardından revize edilen kavşak projesiyle ilgili ihale sürecinin başlatılacağını ifade etti.

Toplantıda, Osmangazi Mahallesi’nde bulunan hemzemin geçitte yaşanan sıkıntının giderilmesi ve vatandaş mağduriyetinin önlenmesi amacıyla hazırlanan projenin hayata geçirilinceye kadar ilgili personelin görevlendirilmesi konusu da değerlendirildi.

‘KOORDİNASYONU HASSASİYETLE SÜRDÜRECEĞİZ’

Vali Işın, kavşak projesi ve hemzemin geçit düzenlemeleriyle ilgili süreçlerin hızla ilerlemesi ve projelerin zamanında tamamlanması için ilgili kurumlar arasındaki iş birliği ve koordinasyonun hassasiyetle sürdürüleceğini ifade etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *