KÜTBO ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ: ‘2024’DE KÜTBO’YU İLERİ TAŞIYACAĞIZ’

114

2024 yılı tahmini gelir gider bütçesi görüşüldüğü KÜTBO Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, “2023 yılı, küresel ekonomide yaşanan dalgalanmalara rağmen, Borsamız için verimli bir yıl oldu. 2024 yılında da borsamızı daha da ileriye taşımak için gayret göstereceğiz” dedi.

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Halit Topbaş başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla KÜTBO Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi; 2023 yılı faaliyetleri değerlendirilerek, 2024’e yönelik hedefler ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

2024 yılı tahmini gelir gider bütçesi görüşüldü. Genel Sekreterlikçe hazırlanan ve Yönetim Kurulunca kabul edilen Borsa bütçesi Meclis Kurulunda onaylandı. Yılın son toplantısında, 2023 yılı iş planı kapsamında yapılan çalışmalar gözden geçirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, 2021-2024 Yılı Stratejik Plan kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi aktarımında bulundu. 2023 yılında, borsacılık faaliyetlerinin yanı sıra eğitim, danışmanlık, proje geliştirme, lobicilik ve tanıtım faaliyetlerine de ağırlık verdiklerini söyledi.

‘ZORLUKLARA RAĞMEN VERİMLİ BİR YILDI’

Gültekin, “2023 yılı, küresel ekonomide yaşanan dalgalanmalara rağmen, Borsamız için verimli bir yıl oldu. Bu süreçte, üyelerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için yoğun bir çalışma yürüttük. 2024 yılında da bu çalışmalarımızı sürdürerek, Borsamızı daha da ileriye taşımak için gayret göstereceğiz” dedi. Başkan Gültekin, ayrıca, 2023 yılı içerisinde kurum ve paydaşlara yapılan ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Gültekin, ziyaretlerde Borsamızın projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verildiğini ve kurum ve paydaşlardan işbirliği için görüşmeler yapıldığını ifade etti.

Meclis Başkanı Topbaş, yaptığı konuşmada bir yılı daha geride bıraktıklarını belirterek, Borsa Meclisine, Yönetim Kuruluna ve Borsa Personeline hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. “Borsa olarak, İlimiz, sektörlerimiz ve üyelerimizin talep ve sorunlarına hassasiyetle yaklaşmaya ve özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. 2024 yılının üyelerimiz ve tüm insanlığa sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *