KUTSO ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

158

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Erka Çarşı’daki işletme ziyaretlerinde Kütahya’nın ekonomik potansiyeline katkı sağlayacak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, odanın üye ziyaretleri kapsamında Erka Çarşı’da önemli işletmeleri ziyaret etti. Bu kapsamda gerçekleştirilen ziyaretlerde, Büro Time, Çilek Mobilya, Ashome ve TEKZEN gibi sektörün öncü isimleriyle bir araya gelindi.

SORUNLAR DİNLENİP

ÇÖZÜMLER PAYLAŞILDI

Ziyaret kapsamında Başkan Argat ve yönetim kurulu üyeleri, Erka Çarşı’da faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret ederek sektörel gelişmeleri, sorunları dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Ziyaretin amacı, iş dünyasının nabzını tutmak, üyelerle doğrudan etkileşimde bulunarak sektörel ihtiyaçları anlamak ve işbirliği olanaklarını değerlendirmek oldu.

Başkan Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaretlerin ardından iş dünyasının önemli temsilcileriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, Kütahya’nın ekonomik potansiyeline katkı sağlayacak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundular.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *