REKTÖR TEKİN’DEN YURT MÜJDESİ

280

Germiyan Kampüsü tarafına yapılacak öğrenci yurdunun müjdesini veren KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, “Bin 200 civarında öğrenci kapasiteli yurt inşaatının kısa sürede duyurmak için sabırsızlanıyoruz.” Şeklinde konuştu.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Germiyan Kampüsü tarafına yapılacak öğrenci yurdunun müjdesini verdi. Kütahya’daki bütün KYK yurtlarının Evliya Çelebi Yerleşkesinde olduğunu ifade eden Rektör Tekin, Germiyan Kampüsü tarafında hiç yurdun bulunmadığını ifade etti.

BİN 200 KAPASİTELİ OLMASI BEKLENİYOR

Kampüs Alanına Yurt Yapılması için Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü İle görüşme yapıldığını ve proje ihalesine girildiğini belirten Tekin, Bin 200 civarında öğrenci kapasitesi ile bir yurt yapılacağını vurguladı. Yatırım ihalesine girildiğini dile getiren Tekin, “Yurt inşaatının kısa sürede duyurmak için sabırsızlanıyoruz.” Şeklinde konuştu.

KSBÜ’nün daha güzel ve nitelikli hale getirilebilmesi için bundan sonra yapılması gerekenler ile alakalı olarak Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile görüştüklerini dile getiren Tekin, “Kütahya’ya son TUS Sınavında ciddi bir kadro açıldı 124 tane yeni asistan arkadaşımız sağlık hizmetine katkı yapacak.”dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *