SEÇİMİN KADERİNİ YENİDEN REFAH BELİRLEYECEK

186

Seçime sayılı günler kala Kütahya’da Yeniden Refah Partisi’nin adayı büyük merak konusu olurken, adayın ay sonunda belirleneceğini söyleyen Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Osman Gezgin “Yeniden Refah Kütahya’da kilit bir rol oynayacak. Seçimin kaderini biz belirleyeceğiz. Adayımızla da biz kazanacağız” dedi.

Çok titiz ve detaylı bir aday belirleme çalışması yürüttüklerini belirten Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Osman Gezgin, seçimi Kütahya’da kazanacaklarını ancak kendileri için önemli olanın seçimden sonraki 5 yıllık süreçte vatandaşın teveccühünü sürdürebilecek bir adayla yola devam etmenin önemini vurgulayarak seçim sürecini GAZETE KIRKÜÇ’e değerlendirdi.

‘İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ’

Kütahya’da Yeniden Refah Partisi’nin belediye başkanı adayının Ocak ayı sonunda belirleneceğini açıklayan Yeniden Refah Partisi Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin çok detaylı bir çalışma yürüttüklerinin altını çizerek “Nasip olursa ay sonuna doğru 20-25 Ocak tarihleri arasında Yeniden Refah Kütahya Belediye Başkanı adayımız netleşecek. Biz de araştırmalarımıza ve anketlerimize devam ediyoruz. En doğru kararı verip, en doğru adayla çıkıp hem seçimde kazanmak hem de seçim sonrasında 5 yıl boyunca halkın teveccühünü kazanmak için araştırımızı bu yönde yürütüyoruz. Burası önemli olan kısım. Herkes kazanmaya odaklanmış. Biz kazandıktan sonra 5 sene boyunca halkın teveccühünü 5 sene boyunca devam ettirebilmek için ince eleyip sık dokuyoruz” ifadelerini kullandı.  İlçelerde birçok adayın açıklandığını kaydeden Gezgin “Tavşanlı, Aslanapa, Gediz, Emet ve Domaniç ilçelerimizde adaylarımızı açıkladık. Diğerleri de hazırlanıyor. 20-25 Ocak tarihleri arasında bizde adaylarımızı ve belediye meclis üyelerimizi belirleyip inşallah bu yarışta bizde varız diyeceğiz” şeklinde konuştu.

‘KÜTAHYA’YI SONA SAKLADIK’

Kütahya son seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nin güçlü olduğu şehirler arasında yer almasının ardından vatandaşlar İl Başkanı Osman Gezgin’in aday olup olmayacağını merak etmeye başladılar. Aday olup olmayacağı konusunda vatandaşların soru işaretlerini gideren Gezgin Yeniden Refah Partisi’nden beklentilerin çok yüksek olduğuna dikkat çekerek “Bu bizim genel merkezimizin karar vereceği bir konu. İnce eleyip sık dokuyoruz. Sadece kazanma odaklı değil biz iddialı bir il olduğumuz için vatandaşlarımızın bizden beklentileri çok yüksek. Dolayısıyla yüksek olan beklentiyi karşılayabilecek bir aday arayışındayız. Bu da bizim üzerimizdeki mesuliyeti artırdı biraz. Bizim omuzlarımızda o mesuliyet olduğu için çok ince düşünüp kararlar vermemiz gerekiyor” ifadelerine yer verdi.  Kütahya’da da adayın hala açıklanmama sebebini açıklayan Gezgin “Geçen hafta sonu genel başkanımızla beraber Ankara’daydık. Durum değerlendirmesini de yaptık. İyi olduğumuz illeri biraz daha sona doğru saklamak istiyoruz” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi’nin birçok ilde olduğu gibi Kütahya’da da kilit bir rol oynayacağını vurgulayan Gezgin şu ifadeleri kullandı: “Kütahya’da da seçimin kaderini Yeniden Refah Partisi belirleyecek. Kütahya’da da iddialıyız. Kazanacak parti Yeniden Refah Partisi olacak. Bütün ilçeleriyle ve beldeleriyle beraber iddialı ve ciddi anlamda kazanacak adaylarla yola çıkacağız Allah’ın izniyle.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *