ATILAN ADIMLAR 6 AY SONRA YENİDEN GÜNDEME ALINACAK ‘ORTAK VİZYON SONUÇ VERİYOR’

540

Kütahya Değerlendirme ve İstişare Toplantısının kapanış konuşması yapan KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, “Hep birlikte ortak bir vizyonda baktığımızda, nasıl somut sonuçlar aldığımızı, şehrimize neler kazandırdığımızı birlikte görüyoruz” dedi. Güral Argat, temmuz ayında tekrar bir araya gelinip atılan adımların görüşüleceğini belirtti.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde beşincisi düzenlenen Kütahya Değerlendirme ve İstişare Toplantısı, “Nihai değerlendirme ve konuların karara bağlanması” gündemiyle Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat modaratörlüğünde gerçekleştirildi. Ele alınan konular nihai değerlendirmeye tabi tutularak karara bağlandı. Alınan kararlar, kentteki kalkınma stratejilerinin belirlenmesi açısından önemli bir adım olarak nitelendirildi.

DETAYLI RAPOR KURUMLARLA PAYLAŞILACAK

Ortak görüşlerin alındığı Kütahya Değerlendirme ve İstişare toplantısının sonucunda kapanış konuşması yapan Esin Güral Argat, “Geldiğimiz noktada tüm başlıkların üzerinden geçmiş olduk, hepinize destekleriniz için çok teşekkürler. Herkesin emeği var ve bir araya gelip hep birlikte ortak bir vizyonda baktığımızda, nasıl somut sonuçlar aldığımızı, şehrimize neler kazandırdığımızı birlikte görüyoruz, altı ay sonra temmuz ayında tekrar bir araya gelip gözden geçirme ve projelerimiz hakkında; Ne oldu? Neler yaptık? İlave gündemlerimiz var mı? Bunu da gündeme almış olacağız.” dedi. Toplantı sonrasında hazırlanacak olan detaylı rapor, ilgili kurumlarla paylaşılacak ve Kütahya’nın kalkınma sürecine yönelik yol haritasını belirleme konusunda rehberlik edecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *