YILDIZ MUTLU ETTİ, KAPTAN BENLİ ÜZDÜ

241

Ligin ikinci yarısına sayılı günler kala Belediye Kütahyaspor taraftarı bir transfer haberi ile sevinirken bir sakatlık haberiyle üzüldü. Takım kaptanı İsmet Benli, Antalya kampında yaşadığı sakatlık nedeniyle bir ay sahalardan uzak kalırken Benli’nin mevkiine Zonguldak Kömürspor’dan Serkan Yıldız transfer edildi

3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Belediye Kütahyaspor ligin ikinci yarısına büyük bir iştahla hazırlanıyor. Transfer çalışmalarının devam ederken bir yandan devam ederken mavi lacivertli takım, Antalya’daki hazırlık kampında gücüne güç katmak için çalışıyor.

6’INCI İSİM SERKAN YILDIZ OLDU

Transfer çalışmalarıyla daha önce 5 yeni ismi kadrosuna katan Belediye Kütahyaspor son olarak Zonguldak Kömürspor forması giyen sol bek ve sol kanat oyuncusu Serkan Yıldız ile anlaştı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Kendisini mavi-lacivert renklere bağlayan imzayı atan futbolcumuza ve camiamıza hayırlı olsun.” İfadelerine yer verildi. 26 yaşındaki solbek Serkan Yıldız, Pendikspor’da futbola başladı. 2020-21 Sezonunda Adıyamanspor formaları ile 3.Ligde şampiyonluk yaşayan Yıldız, son iki sezonda ise Aksaray ve Çankaya formaları altında Play-off oynadı. Yıldız, bu sezon Zonguldak Kömürspor formasıyla 13’ü onbirde 14 maçta görev aldı.

Belediye Kütahyaspor’un lig başlamadan önce yaptığı transferler taraftarlarca sevinçle karşılanırken Antalya’daki kamptan üzücü bir haber de geldi.

KAPTAN BENLİ 1 AY YOK

Kulüpten yapılan açıklamada “Takım kaptanı İsmet Benli, takımımızın Antalya’daki kampında yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacaktır. Kaptanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, daha güçlü bir şekilde aramıza dönmesini temenni ediyoruz.” İfadelerine yer verildi. Kaptan Benli’nin sakatlığı ile defansta gözler yeni transfer Yıldız’ın göstereceği performansa çevrildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *