‘BU ÇEVRE YOLU BİR ZORUNLULUKTU’

136

Altıntaş İlçesi Yapılcan köyünde yapımına başlanılan çevre yolunun 650 metre BSK sıcak asfalt yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 650 metrelik BSK sıcak asfalt çalışmalarını başlattıklarını duyuran İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura “Yapılcan köyü için bu çevre yolu bir zaruretti” dedi.

Altıntaş Kaymakam Vekili Hüseyin Bozoğlan, İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, Altıntaş İl Genel Meclis Üyeleri Zeki Öztürk, Oğuz Süngü, Kütahya İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür Vekili Mehmet Saraydar, Altıntaş İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Taşan, AK Parti Altıntaş ilçe Başkanı İsmail Şafak çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerimize çalışmalarında başarılar diledi.

Meclis Başkanı Muammer Özcura çalışmalar hakkında yaptığı kısa açıklamada; “Altıntaş İlçemizin Yapılcan köyü için bu çevre yolu bir zaruretti. Bizde bu zarureti ortadan kaldırmak hemşerilerimizin isteklerini yerine getirmek için 650 metrelik BSK sıcak asfalt çalışmamızı başlattık tüm hızıyla sürdürüyoruz. En kısa zamanda bu çevre yolumuzu tamamlayıp hemşerilerimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Şimdiden yolumuz yöremize hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *