TEŞKİLATTAN ADAYINA MUHTEŞEM KARŞILAMA

253

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısının ardından Kütahya’da büyük bir coşku ile karşılandı.  

Ankara Ato Congresium’da düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak Kamil Saraçoğlu’nu açıkladı. Saraçoğlu sahneye AK Parti Kütahya Milletvekilleri AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Kadın Kolları İl başkanı Esra Özbek Balcı, Gençlik Kolları İl Başkanı Melih Berk Sildir ile birlikte çıktı.

BÜYÜK BİR COŞKUYLA KARŞILANDI

Tanıtım toplantısının ardından AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, AK Parti İl Başkanlığı binası önünde karşılama programı düzenlendi. Teşkilatı mensuplarının alkışları ve meşaleler eşliğinde il başkanlığına gelen Saraçoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Zafer şarkıları ve tezahüratlar eşliğinde sözlerine “Nerede kalmıştık” diyerek başlayan Saraçoğlu, 2019 seçimlerinde yaşanan kazadan bir ders çıkardıklarına değindi. Saraçoğlu, tüm teşkilat, milletvekilleri, üyeleri ile birlikte AK Parti bayrağını Kütahya Belediyesi’ne dikeceklerinin sözünü verdi.

‘ANLATTIĞINIZ SORUNLARI BİR BİR ÇÖZECEĞİZ’

5 yıl boyunca vatandaştan hiç kopmadığını belirten Saraçoğlu, “Her gün sahada sizlerin yanında olduk. Her gün dertlerinizi dinledik ve çözümsüz bir şey olmadığını söyledik. 73 gün sonra bu çözümleri bir bir gerçekleştireceğiz.” Şeklinde konuştu. Saraçoğlu, “bismillah” diyerek göreve başladıklarını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdikleri Kütahya’yı alma sözünü tutacaklarını belirtti.

‘BÜYÜK BİR ATILIM YAŞATACAK’

Kütahya için bütün partilerin bütün adayların iddiaları olduğunu ama AK Parti’nin iddialarının yanında dünya lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu’nun 5 yılda edindiği tüm tecrübelerle önümüzdeki 5 yılda Kütahya’ya çok daha büyük bir atılım yaşatacağını belirtti. Teşkilat olarak adaylarının arkasında sonuna kadar durduklarını ifade eden Önsay, 73 günü çok iyi değerlendirerek 31 Mart günü yeni bir zafer kutlayacaklarını belirtti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *