‘YİNE YENİDEN KÜTAHYA İÇİN HAZIRIZ KARARLIYIZ’

169

72 gün sonra Kütahya’nın da bıktığı bir dönemi kapatıp yeni bir dönem açacaklarını ifade eden AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, “Kütahya Belediyesine Ak Parti bayrağını dikeceğiz. Yine yeniden Kütahya için hazırız, kararlıyız !” şeklinde konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında Kütahyalılara seslendi. Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde emin adımlarla Türkiye yüzyılına doğru ilerlediğini belirten Saraçoğlu, 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimiyle, Türkiye yüzyılını inşa edecek şehirlerin belediye başkanlarının seçileceğini belirtti. 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, AK Parti il başkanlığında basın açıklamasında bulundu. Programa AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar, Mehmet Demir, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Kadın Kolları İl başkanı Esra Özbek Balcı, Gençlik Kolları İl Başkanı Melih Berk Sildir, İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura ve teşkilatı mensupları katıldı.

‘BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZ OLACAĞIZ’

Ülke ve coğrafya kritik bir dönemde, kritik bir seçim sürecinde olduğumuzu ifade eden Saraçoğlu, “Her zaman ülkemizin, milletimizin ve değerlerinin yanında rol almış Kütahya 31 Mart’ta da sayın cumhurbaşkanımızın ve ülkemizin yanında yer olacaktır. Bizler de sizlerin, destek ve duasıyla bu kutlu bayrağın taşıyıcısı olacağız. Teşkilatımız ile 31 Mart’a kadar çalmadık kapı, sıkılmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız. İşimiz, gücümüz, sevdamız Kütahya diye çıktığımız 2014 yılından bugüne, ilk günkü aşkla ve heyecanla, Kütahya yüzyılını inşa edecek vizyon projelerimizle, güçlü bir ekip ve teşkilatımızla birlikte  “Kütahyamızı bölgenin parlayan yıldızı” haline getireceğiz.” Dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN:

‘KÜTAHYA’YI ALMAMIZ GEREKİYOR’

Görevi devrettiği 2019 yılında , “Milletimize hizmet sevdamız hiç bitmeyecek” dediğini hatırlatan Saraçoğlu, “Rabbime hamd ediyorum ki bize, kadim şehir Kütahyamıza tekrardan hizmet etme yolunu açtı. İnşallah Kütahyamız için bir ve beraber olarak Ak Parti bayrağını dikeceğiz ve                  cumhurbaşkanımızın Kütahyalı hemşehrilerimize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Yine yeniden Kütahya için hazırız, kararlıyız !” şeklinde konuştu.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday tanıtım toplantısı Kütahya’ya selamlarını ilettiğini belirten Saraçoğlu, “Kendisinin Kütahya’yı almak için bizzat emirleri var. Bize, “Kütahya’yı almamız gerekiyor” dedi” şeklinde konuştu.

‘KÜTAHYA’NIN DA BIKTIĞI BİR DÖNEMİ KAPATACAĞIZ’

Sadece Kütahya merkezde değil 12 ilçe 15 beldede AK Parti bayrağını dikeceklerini dile getiren Saraçoğlu, şu ifadeleri kullandı: “72 gün sonra Kütahya’nın da bıktığı bir dönemi kapatıp yeni bir dönem açacağız. Tecrübemiz ve bilgi birikimimiz cumhurbaşkanımız bakanlarımızdan aldığımız güç ve destekle Kütahya’yı daha ileri bölgesinde önemli bir şehir haline getirmek için gayret göstereceğiz.”

‘KÜTAHYA AK BELEDİYECİLİĞİN ÖNEMİNİ HİSSETTİ’

AK Parti’nin Türkiye genelinde 31 Mart’a kadar büyük bir efor göstereceğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Son 5 yıldır Kütahya’mız Ak Parti Belediyeciliğinden uzak bir dönem geçirdi. Bu süreç içerisinde teşkilatımız, belediyemizin AK Parti’de olmamasının bütün dezavantajlarını yaşadığını halkımız, bu süreç içerisinde AK Parti Belediyeciliğinin kendisi açısından ne kadar değerli ve önemli olduğunu hissetti. Her birimizin 31 Mart seçimlerini büyük bir arzuyla, iştiyakla bir şeyleri değiştirmek adına, değerlendirmek adına arzuyla beklediğini biliyoruz. İnşallah teşkilatımızın her mensubu mahalle başkanlarımız merkez ilçemiz gençlik kollarımız kadın kollarımız sizlerin de desteğiyle bu süreçte geceyi gündüze katacak. Bütün elleri sıkıp bütün kapıları çalacak ve bütün gönülleri tekrar girmenin derdinde olacaktır.” İfadelerini kullandı.

43 Günde Kütahya, Mahallede Gezek Var, Haydi Şimdi Sıra Sende, Esnafın Sesi Ekmek Teknesi gibi projelerle teşkilatla halk arasındaki irtibatı canlı tutmanın diri tutmanın gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Önsay, 19 ayda 31 Mart seçimlerine çok iyi bir şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını belirtti.

‘BAYRAMI ERKEN YAŞAYACAĞIZ’

İnsanların 73 günü bir an önce geçirmek, bir an önce sandığa gitmek ve Ramazan Bayramı öncesinde 31 Mart’ta erken bir bayram yapmanın arzusu içerisinde olduğunu ifade eden Önsay, “Bu süreçte hepimizin gayretleriyle merkezimizde Kütahya belediyesini, 12 ilçemizde, 15 beldemizde ak parti bayrağını tekrar en yükseğe hep beraber çekeceğiz. Yine bu süreç içerisinde bütün kadrolarımızla halkımızın ne arzuladığı ne istediği hususunda her türlü araştırma anket çalışmalar görüşmeler gerçekleştirildi. Hep beraber el ele vereceğiz. Birlik beraberlik içerisinde milletvekillerimizin de gayretiyle sislerin de desteğiyle bu süreci zaferle noktalayacağız.” Şeklinde konuştu.

‘KÜTAHYA CUMHURBAŞKANI

ERDOĞAN İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’

Kütahya Belediye Başkanı Adayı Kamil Saraçoğlu’nun adaylığının açıklaması Kütahya için hayırlı bir vesile olduğunu belirten AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer,  “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kütahya yine Ak Parti dedi, Cumhurbaşkanının arkasında durdu. Böylesine önemli bir sürecin ardından 31 Mart 2024 seçimlerinde cumhurbaşkanımız startı verdi ve yerel seçimleri işaret etti. AK Parti rüştünü yerel seçimlerle ispat etmiş bir partidir. Bu anlamda yapılacak yerel seçimler Türkiye için önemli olduğu kadar Kütahya’mız açısından da çok önemli. Başkanımız Önsay da seçimler için var gücüyle saha da çalışmasına devam etti. Projelerde hiçbir zaman halkından kopuk bir yol izlemedi. Teşkilatımız genç dinamik tecrübeli ve seçimlere hazır bir teşkilattır. Bunu da sahaya indiğimiz zaman sizlerden de karşılığını göreceğimizi temenni ve niyet ediyorum. Kütahya bizler için önemli cumhurbaşkanımız için de önemli.” İfadelerini kullandı.

Kütahya’nın 5 yıldır AK Parti Belediyeciliği ile yönetilmediğine dikkat çeken Biçer,  “Bizler sizlerden aldığımız destekle Kütahya’yı ve Kütahyalıyı yeniden AK Parti belediyeciliği ile buluşturacağız. 31 Mart günü Kütahya belediyesinde AK Parti bayrağını yeniden dalgalandıracağız ”şeklinde konuştu.

‘YENİ BİR ZAFERDEN

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bu günlere getirenin yerel yönetimlerde gösterilen başarı olduğunu ifade eden AK Parti Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday tanıtım toplantısındaki konuşmasından bir kısmı paylaştı. “İliyle ilçesiyle beldesiyle büyükşehirleri ile ülkemizin her belediyesini eser ve hizmet siyasetimizle Türkiye yüzyılına yakışır seviyeler getirmenin peşindeyiz. Sandıkta bize verilen her görevle aşkla çalışacak farkımızı ortaya koyacağız. Her kim belediye başkanlığı milletvekilliği teşkilat yöneticiliği dahil siyaset yoluyla gelinen makamlara bu gözle bakmıyorsa AK Parti onun için doğru bir kapı değildir. Belediye Başkanlığı vasıtasıyla şehrinin dertleriyle dertlenmeden, ülkesinin hedefleriyle bütünleşmeden, milletinin değerleriyle donanmadan sandığa gözünü diken varsa ak parti onun için isabetli bir mecra hiç değildir. Yunus emre misali milletimize karşı en küçük bir yanlışı olanın yeri Ak Parti değildir.” Ak Parti’nin başarısının bu sözlerde gizli olduğunu vurgulayan Bayırcı  “Biz bu sözler ışığında siyaset yapıyoruz. Milletvekillerimiz teşkilatlılarımız kadın ve gençlik kollarımızla nasıl ki 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde Kütahya’da bir zafere imza attıysak, 31 Mart akşamı da yeni bir zafere imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerine yer verdi.

‘KAMİL BAŞKANIMIZIN

DİMDİK ARKASINDAYIZ’

Seçim döneminde seslerin değil sözlerin ve projelerin yükseldiği bir seçim dönemi nasip olmasını dileyen Ak Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir herkesin bu şehrin evlatları olduğunu vurgulayarak “31 Mart Türkiye yüzyılı için önemli bir tarih. Hep birlikte bir ve beraber olarak Kâmil başkanımız başkanlığında Kütahya’yı AK Parti Belediyeciliğine kavuşturacağız. 22 yıldır olduğu gibi üzerimize düşen her görevi yapacağız biz Kamil başkanımızın dimdik arkasındayız. Gelecek 5 yıllık dönemde Kütahya hak ettiği hizmetleri fazlasıyla alçaktır. Daha önce olduğu gibi yine yeniden Kütahya’yı daha ileri götürmek için projelerimizi yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Kamil Saraçoğlu’nun üzerine büyük bir yük düştüğünü dile getiren Demir “Bu yükü hep birlikte paylaşacağız. Geçtiğimiz yıllar için Kütahya’nın kaybettiği irtifayı yeniden hak ettiği yerlere taşıyacağız. Bunun için sen ben demenden biz olarak üzerimize düşeni yapacağız. Cumhurbaşkanımıza söz verdik Allah utandırmasın. 31 Martta belediyeyi ak parti bayrağını dikecek bu bayrak altında tüm Kütahya’yı birlik ve beraberlik için yöneteceğiz” dedi.

‘BAŞKANLIK BU ŞEHRE

HİZMET ETME BORCUDUR’

Kendisi için Kütahya belediye başkan adaylığı, bir görev olmadığını vurgulayan AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu “Belediye Başkanlığı bu şehre bu güzel insanlarımıza hizmet etme borcudur” dedi. Cumhurbaşkanlığı liderliğinde bu şehrin hak ettiği değeri kaldığı yrden almaya devam edeceğini belirten Saraçoğlu sözlerine şöyle son verdi;  “Çünkü bu şehir bizim sevdamızdır.Bu duygu ve düşüncelerle bu kadim şehre tekrardan, hizmet edebilme yolunu açan liderimiz, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve genel merkez parti yöneticilerimize, Yeniden başkan olabilmemiz için destek ve dualarını bizden esirgemeyen Kütahyalı hemşerilerime teşekkür ediyor en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *