DEV GOLCÜ ATTI, ŞİMŞEK KAZANDI

170

Belediye Kütahyaspor ikinci yarının ilk maçında sahasında Darıca Gençlerbirliği’ni dev golcüsü Feyyaz Aydil’in 89’da attığı golle 1-0 kazanmayı başardı.

3. lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar stadında Darıca Gençlerbirliği’ni konuk etti. Belediye Kütahyaspor’da yeni transferler Gökay İravul, Serkan Yıldız, Burak Başkaya ve Muhammed Özvardar ilk 11’de başladı. Uğur Bulut ve Güneş Güventürk ise yedeklerde yer alırken süre alamadılar.

Belediye Kütahyaspor sahaya kalede Serkan Demirkol, defansta Samet Cantürk, Doğancan Kılıç, Serkan Yıldız, Eyüp Poyraz, Orta sahada Arda Keser, Gökay Iravul, Burak Başkaya, H.İbrahim Pekşen, Muhammed Özvardar, ileri uçta ise Can Muhammed Vurak görev yaptı.

Kar yağışı altında oynanan maçta zeminden dolayı iki takımda pas yapmakta ve poziyon üretmekte zorlandı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

FEYYAZ GİRDİ HER ŞEY DEĞİŞTİ

Belediye Kütahyaspor ikinci yarıya ilk yarıda ki kadrosu ile başlarken, oyun yine orta saha mücadelesi halinde devam etti. Belediye Kütahyaspor’da dev santrafor Feyyaz Aydil, 59’uncu dakikada Muhammed Özvardar’ın yerine oyuna dahil olurken Feyyaz hava toplarında ki üstünlüğünü bir kez daha gösterdi.

Dakikalar 89’u gösterdiğinde Feyyaz Aydil Kütahyaspor adına golünü attı ve skoru 1-0’a getirdi. Ligin ilk yarısında sakatlanan ve sahalardan uzak kalan golcü oyuncu Darıca maçı ile yeniden golle dönmüş oldu.

Belediye Kütahayspor bu golle maçı 1-0 kazanarak önemli bir galibiyete imza atmış oldu. ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *