MİLLETVEKİLİ ERBAŞ, MEKÂNLARIN KAPATILMASI HAKKINDA KONUŞTU: ‘VALİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM’

165

Uyuşturucu merkezine döndüğü için ruhsatları iptal edilen eğlence merkezleri için Kütahya Valisi Musa Işın’a teşekkür eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kültürel olarak tanıtmaya çalıştığımız yerde böyle görüntüler olmamalı.”şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkan Vekili Ahmet Erbaş, Türkiye-Macaristan Kültür yılı nedeniyle Türkiye Büyük Millet Meclisinde bir konuşma yaptı.

Konuşmasında, geçtiğimiz günlerde Kütahya Valisi Musa Işın tarafından ruhsatları iptal edilen eğlence mekanlarına da yer veren Milletvekili Erbaş ; “Uyuşturucu merkezine dönen yerlerin kapatılmasını sağlayan, Sayın Valimize teşekkürlerimi iletiyorum.” Dedi.

KÜLTÜREL OLARAK TANITMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ YERDE BÖYLE GÖRÜNTÜLER OLMAMALI

Milletvekili seçildiği günden bu yana Kütahya’yı kültürel anlamda tanıtmaya çalıştığını ifade eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; “ Kültürel olarak tanıtmaya çalıştığımız bu şehirde, müzikhol, eğlence mekanı adı altında faaliyet gösteren ama aslında bir çeşit asayişsizlik ve uyuşturucu merkezi örneği olan mekanların kapatılmasına ön ayak olan sayın valimize ve emniyet müdürümüze de teşekkürlerimi iletiyorum.”diye konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *