‘2024 EMEKLİLER YILINDA MÜJDELERİ İPLE ÇEKİYORUZ’

147

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıklarının Ocak 2024 itibarıyla 6 aylık artış oranının yüzde 49,25’e yükseltilmesi ile önemli taleplerden birisinin gerçekleştiğini ifade eden Türkiye Emekliler Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Emekliler Derneği Başkanı Halil Oyan, 2024 Emekliler Yılında emeklilere yönelik yeni müjdeleri iple çektiklerini belirtti.

Türkiye Emekliler Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Emekliler Derneği Başkanı Halil Oyan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıklarının Ocak 2024 itibarıyla 6 aylık artış oranının yüzde 49,25’e yükseltilmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

‘ÖNEMLİ TALEPLERİMİZDEN BİRİ GERÇEKLEŞTİ’

Emeklilerin ekonomik durumlarının iyileştirilmesine yönelik önemli taleplerden birisinin gerçekleşmiş olmasını memnuniyetle karşıladığını ifade eden Halil Oyan, “Yapılan zam oranı için Sayın Cumhurbaşkanımıza Kütahyalı tüm emeklilerimiz adına teşekkür ediyor, 2024 emekliler yılında yeni müjdeler alacağımızı umuyorum.” Şeklinde konuştu.

Artış oranının yüzde 49,25’e yükseltilmesinin yerinde bir karar olduğunu vurgulayan Oyan, “Bu sayede bu yıl tüm emeklilerimize aynı oranda artış sağlanacak.” dedi. Oyan, Emekli maaşlarındaki artışın Kütahya’daki emeklilere de hayırlı olsun temennisinde bulundu

MEMNUNİYETLERİNİ BELİRTTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2024 yılını Emekliler Yılı ilan etmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Oyan, 2024 yılının emeklilere yönelik ekonomik, sosyal ve kültürel çalışmalarla dolu bir yıl olmasını dilediklerini belirtti.

Oyan, 2024 Emekliler Yılında emeklilere yönelik yeni müjdeleri iple çektiklerini ifade etti.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *