ÇİNİCİLER ÇARŞISINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

164

Çiniciler Çarşısı’nın önünü kapatan Balık Restoranın yıkımını gerçekleştiren Kütahya Belediyesi, çarşının önünde ve içinde bulunan alanları daha kullanışlı ve modern hale getirmek için çalışmalara başladı. Eski havuzun yerine rekreasyon alanı oluşturularak Çiniciler Çarşısı’nın cazibesini artıracak.

DAHA KULLANIŞLI DAHA MODERN

Eskişehir Karayolu üzerinde bulunan ve Çiniciler Çarşısı’nın önünü kapatan Balık Restoranın yıkımını gerçekleştiren Kütahya Belediyesi, çarşının önünde ve içinde bulunan alanları hem Kütahyalılar hem de şehre uğrayan vatandaşlar için daha kullanışlı ve modern hale getirmek için çalışmalara başladı.

HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞACAK

Yapılacak olan iyileştirme ve imalatlar için hazırlıklara başlayan ekipler, şehirdeki hava koşullarına uygun olmayan ve kullanılamayan eski havuzun yerine rekreasyon alanı, yürüyüş yolları, büfe, piknik masaları ve kent mobilyaları yerleştirerek Çiniciler Çarşısı’nın cazibesini artıracak. Ayrıca restoran, kaykay pisti ve çocuk parkının da olacağı alanda hem Kütahyalılar hem de şehre uğrayan vatandaşlarımız, güvenli ve kaliteli vakit geçirebilecek. Şehrin ekonomisine de büyük katkı sağlayacak çalışmalarla Çiniciler Çarşısı, hak ettiği değere kavuşmuş olacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *