‘GENÇ GİRİŞİMCİLERE DESTEK OLMAK HEPİMİZİN GÖREVİ’ KÜTBO’DAN GENÇ GİRİŞİMCİ ATILIMI

503

KÜTBO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri TOBB Kütahya İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ile bir araya geldi. Başkan Gültekin, “Genç girişimcilere yol göstermek, onların önünü açmak ve katkı sağlamak hepimizin görevidir” dedi.

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri TOBB Kütahya İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ile KÜTBO tanışma toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda genç girişimcilerin ülkemizin daha da ilerlemesi ve gelişmesi için sağladığı katkı ve desteği dile getiren başkan Gültekin, “genç girişimcilere yol göstermek, onların önünü açmak ve katkı sağlamak hepimizin görevidir” dedi.

KÜTBO HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Ayrıca toplantıda KÜTBO Stratejik Planı ve İş Planı hakkında bilgi aktarımında bulunan Başkan Gültekin, Genç Girişimcilerle KÜTBO’nun güçlü ve zayıf yönleri üzerine istişarelerde bulunarak Kütahya Ticaret Borsası hakkında genel değerlendirme yapıldı.

Güncel ve ekonomik konular üzerine istişareler ve Genç Girişimciler ile birlikte yapılacak projelerin önemine vurgu yapılan toplantı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *