TASMALI ÇEKİRGELER KONTROLLÜ ŞIÇRARLAR

126

Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkan Vekili Ahmet Erbaş;  “Geçtiğimiz hafta meydana gelen hain saldırılarda şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet ailelerine de sabır ve başsağlığı diliyorum. Kimse kimseyi kandırmasın, tasmalı çekirgeler kontrollü sıçrarlar biz bu tasmaların hangi emperyalist güçler tarafından tutulduğunu çok iyi biliyoruz.”dedi.

KULP KAYMAKAMIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUM

Yüce mecliste, Diyarbakır Kulp  ilçesinde  Cuma hutbesinde gerçekleşen olaya da değinen MHP Kütahya Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkan Vekili Ahmet Erbaş ; “Diyarbakır Kulp kaymakamımız diyanet işleri başkanlığı tarafından gönderilen cuma hutbesinde, şehitlerle ilgili bölümü okumaktan kaçınan imamı uyararak şehitlerimize saygısızlık yapılmasını engellemiştir. Kaymakamımızı böylesine milli bir davranış sergilediği için yürekten kutluyorum. Bu kahraman evladı yetiştirdikleri için de anne babasının ellerinden öpüyorum. Makamı mevkisi ne olursa olsun kimsenin şehitlerimize saygısızlık yapma haddi ve hakkı yoktur.

BAŞKA İLÇEDE SAĞLIK RAPORU ALMIŞ !

Bu olaya sebebiyet veren imam için ve olay kulp ilçesinde olduğu halde Hani ilçesinden diz ağrısından darp raporu veren doktor için hem diyanet işleri başkanını hem de sağlık bakanını göreve davet ediyorum. Şehitlerimizin hakkını koruyan ve savunanları, çiğlik ve hamlıkla suçlayanlar, kabadayılıkla itham edenler kendi imanınızı sorgulayın. Ama şöyle bir gerçek var ki, vatan millet sevgisi imandan gelir bu da herkese nasip olmaz. Siz kuldan korkmaya devam edin. Unutulmamalıdır ki ölüler toprağa, şehitler kalplere gömülür.”diye konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *