TEKDEMİR’DEN AĞLATAN PROJE!

177

İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Ahmet Tekdemir, dinleyenleri ağlatan yeni projesiyle Kütahya halkının beğenisini topladı. Tekdemir HUMEM ile kutsal toprakları Kütahya’da yaşatacak.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Ahmet Tekdemir, tramvay, teleferik ve savunma sanayi OSB’den sonra yeni bir projesini daha açıkladı. Kütahya’nın gelişimi için her şeyi düşünerek hareket ettiklerini söyleyen Tekdemir, kısa adı HUMEM olan Hac-Umre Eğitim Merkezi’ni Kütahya’ya kazandırarak, şehre her anlamda değer katmak istediklerini söyledi.

KÜTAHYA’YA İNSAN AKACAK

Milli ve manevi değerlere önem veren bir yapıda hareket ettiklerini söyleyen İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Ahmet Tekdemir, yeni projesiyle ilgili detayları şöyle anlattı: “HUMEM ile Türkiye’de ve Kütahya’da bir ilk yaşanacak. Kütahya’da kuracağımız Hac-Umre Eğitim Merkezi’nde kutsal topraklara gidecek olan insanlarımız, doğru bilgi, iyi bir gözlem ve tecrübe kazanarak, kutsol topraklara hazır hale gelecekler. HUMEM’de eğitim almak için Kütahya’ya gelen tüm insanlara Kütahya’nın sıcaklığını, güzelliğini, samimiyetini ve içtenliğini göstereceğiz. HUMEM sayesinde tüm dünyaya şehrimizi tanıtacağız. Bu önemli proje, dünyanın en ücre şehirlerinden Kütahya’mıza ziyaretçi akınına vesile olacak. Kütahya’ya kazandıracağımız HUMEM içinde Kabe, Safa ve Merve tepeleri, Arafat, Müzdelife, Mina ve şeytan taşlama gibi kutsal bölümlerin minyatürleri yer alacak”dedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Ahmet Tekdemir tarafından hayata geçirilecek projeyi dinleyen Kütahyalılar, projenin ayrıntılarını öğrendikçe gözyaşlarını tutamadı. Böyle bir projenin Kütahya’ya kazandırılması durumunda maneviyet ve kutsal değerler anlamında Kütahya’dan daha da önemli hale geleceğini söyleyen vatandaşlar, Tekdemir’e bu proje için teşekkür ettiler.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *