ANKARA-KÜTAHYA ARASINDA İŞBİRLİĞİ İÇİN ADIMLAR ATILDI: İŞ PROTOKOLÜ İMZA SÖZÜ

166

CHP İl Başkanı Tamer Yenikaya ve Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci’nin ziyaretinde  Ankara ile Kütahya arasında iş protokolü imzalanacağını duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kütahya’yı turizm ve kültürün en önemli illerinden birisi yapmak için birlikte çalışacaklarını vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanı Tamer Yenikaya, Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci, İlçe Başkanları ve Belediye Başkan adayları, İl ve İlçe Yöneticileri, Gençlik Kolları Üyeleri, Belediye Meclis üye ve aday adayları Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz’ı ziyaret etti.

CHP heyeti daha sonra CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in TBMM’de gerçekleştirmiş olduğu grup toplantısına katıldı. CHP İl Başkanı Tamer Yenikaya ve Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ziyarette bulundu.

GÖNÜL BİRLİĞİ KURULDU

SIRA İŞ BİRLİĞİNDE

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yerel yönetimler alanında her kesimi kucaklayan uygulamalarına imza attığını ifade eden Kahveci, bu sayede Türkiye’nin takdirini kazandığını vurguladı. Başkan Yavaş ile Ankara-Kütahya hattında gönül birliğini kurduklarını ifade eden Kahveci, Yavaş’ın Kütahya’ya selamlarını ve destek sözünü gönderdiğini belirterek “Ankara-Kütahya arası gönül birliğini kurduk. İşbirliği protokolü için sıra sizde.” Şeklinde konuştu.

‘TURİZM VE KÜLTÜRÜN

ÖNEMLİ İLLERİNDEN OLACAK’

CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci’yi ağırlamaktan duyduğu memnuniyete değinen Yavaş, “İnşallah Kütahya’ya belediye başkanı olduğunda Ankara ile Kütahya arasında bir iş protokolü imzalayacağız. Zaten Kütahya da Beypazarı’na benziyor inşallah orayı da turizm ve kültürün en önemli illerinden birisi yapmaya hep birlikte çalışacağız. Tüm Kütahyalılara sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.  




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *