BAŞKAN ALIÇ’TAN BİRLİK VURGUSU

157

MHP Kütahya İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantılarının ilkinde konuşan MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, “Ayırmadan ayrışmadan, Kütahya için canla başla…Kutlu sancağımızın altında bizler ile yol arkadaşlığı  yapmak isteyerek Belediye Meclisi Aday Adaylarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanlığı, istişare ve değerlendirme toplantılarının ilki MHP Parti Binasında gerçekleştirdi.

Toplantıda Kütahya Belediye Başkanı Prof.Dr. Alim Işık, MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Sayın Ertuğrul Cevahir ile birlikte; Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları katıldı.

‘AYIRMADAN AYRIŞMADAN

KÜTAHYA İÇİN CANLA BAŞLA’

MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, “Ayırmadan ayrışmadan, Kütahya için canla başla…Kutlu sancağımızın altında bizler ile yol arkadaşlığı  yapmak isteyerek Belediye Meclisi Aday Adayımız olan kıymetli gönüldaşlarımızın her birine canı gönülden tebrik ve teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *