AYDİL’İN GOLLERİ BAHANE TANIMIYOR

149

Belediye Kütahyaspor’un gol yollarındaki en etkili silahı 1.97 boyundaki Feyyaz Aydil, yaşadığı sakatlıklar ve sezon boyunca oyunda kaldığı kısa süreye rağmen 3 kez ağları havalandırdı. Asistleri ile de hücuma katkı sağlaya Aydil, sakatlıktan dönerek forma giydiği Darıca maçında takımına galibiyeti getiren golü atarak yıldızlaştı.

Belediye Kütahyaspor’un sezon başında Pazarspor’dan kadrosuna kattığı 1.97 boyundaki Feyyaz Aydil, attığı ve attırdığı gollerle sezona damga vurmaya devam ediyor. Sezon başından bu yana sahada çok fazla süre alamayan ve teknik direktör Yusuf Tokuş’un kurtarıcı olarak son dakikalarda görev verdiği Feyyaz Aydil yaşadığı sakatlıklara ve çok kısa süre almasına rağmen şuana kadar 3 gol kaydetmeyi başardı. Takım arkadaşlarına da yaptığı asistlerle dikkat çeken Aydil, takımı adına önemli işlere imza atıyor.

ALT LİGLERİN EN UZUN BOYLU SANTRAFORU

Alt liglerin en uzun boylu santraforu Feyyaz Aydil, Belediye Kütahyspor forması ile Ağrıspor karşılaşmasında takımının 2-0 geriye düştüğü maçta oyuna sonradan girip bir gol kaydederek alınan 1 puanda başrol oynadı.

1922 Konya karşısında da sadece 5 dakika görev alan golcü oyuncu 86’ıncı dakikada oyuna girip takımını rahatlatan gole imza atmayı başardı

SAKATLIKTAN DÖNDÜ

GOLÜ GALİBİYETİ GETİRDİ

Son oynanan Darıca maçında da 32 dakika sahada kalan golcü oyuncu sakatlıktan döndükten sonraki ilk maçında golünü attı ve takımına adeta galibiyeti getirmiş oldu. Bu galibiyetle birlikte Belediye Kütahyaspor haftayı 4’üncü sırada kapattı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *