KUTSO HEDEFLERİ İÇİN TÜM GÜCÜYLE ÇALIŞIYOR

149

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devraldığı 12 Ekim 2022 tarihinden itibaren stratejik hedef ve faaliyetleri belirlediklerini ifade eden Esin Güral Argat, üyelerin sorunlarının çözümüne yönelik bakanlıklar ve üst düzey bürokrasi nezdinde birçok ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Ocak ayı Meclis toplantısı, elektronik ortamda gerçekleşti. Toplantıda, ilgili gündem maddeleri gereğince, bir önceki toplantının karar özeti vb. hususları, Yönetim Kurulu Üyesi Melih Aslan Aralık ayı mizanını ve 2023 takvim yılı bilançosunu sundu. Hesapları İnceleme Komisyon Raporu ve 2023 Yılı Kesin Hesapları İnceleme Raporunu Meclis Üyesi Recep Çağdaş, Yönetim Kurulu Üyesi Melih Aslan Aralık ayı faaliyet raporu ve Azami Fiyat Tarifelerini sundu. İçimizden Bir Ses gündeminde Meclis Üyesi Ahmet Uygar “Orman ve Ağacın Hayatımızdaki Yeri” hakkında haziruna bilgi paylaştı.

Dilek ve temenni bölümünde Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Sunumunda, “12 Ekim 2022 tarihinde, İl Seçim Kurulu Başkanından, seçildiğim Yönetim Kurulu başkanlığı mazbatamı aldım ve aynı gün görevi, Sayın İsmet Özotraç’tan, devir aldım. Hemen ardından 2022-2026 döneminde yapılacak faaliyetlerin planlanması amacıyla odamızın Stratejik Plan çalıştayını yönetim kurulumuz, personelimiz ve paydaşlarımızın katılımında gerçekleştirip stratejik hedef ve faaliyetlerimizi belirledik.” İfadelerini kullandı.

ÜYELERİN SORUNLARINI ÇÖZÜM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yönetim Kurulu ile birlikte göreve başladığı günden itibaren, belirlenen stratejik hedefleri gerçekleştirmek üzere, devam eden projelere ilave olarak paydaş kurumlarla işbirliği içerisinde projeler, eğitimler, etkinlikler düzenlediklerine değinen Güral Argat, üyelerin sorunlarının çözümüne yönelik bakanlıklar ve üst düzey bürokrasi nezdinde birçok ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti. Kütahya’nın öncelikli konularını belirlemek üzere ortak akıl zemini oluşturularak “Kütahya Değerlendirme ve İstişare Toplantıları” gerçekleştirdiklerini belirten Güral Argat, “Bu kapsamda, paydaş kurumlarla işbirliği içerisinde olduğumuz 5 proje, odamız ev sahipliğinde 14 üye eğitimi ve 14 personel eğitimi, ev sahipliğimizde 16 etkinlik ve temsilen katılım sağladığımız 50 etkinlik, organ toplantılarımızdan olan 69 yönetim kurulu, 16 meclis ve 15 meslek komitesi toplantısı ve yine ev sahipliğimizde 91 toplantı ve temsilen katıldığımız 128 toplantı, 114 ziyaret ve 124 kabul gerçekleştirdik. “ dedi.

Gündem maddelerine ilişkin oylamaların yapılarak ilgili kararların alındığı KUTSO Ocak ayı meclis toplantısı, KUTSO Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül tarafından iyi dilekler paylaşılarak kapatıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *