B.KÜTAHYASPOR PUANI SON NEFESTE KURTARDI

251

Belediye Kütahyaspor ilk yarının son dakikasında geriye düştüğü maçta, eşitlik golünü 87’inci dakikada penaltıdan Can Muhammed Vural ile kaydederek bir puanı kurtarmayı başardı.

3. lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, deplasmanda Kuşadasıpsor ile karşı karşıya geldi. Belediye Kütahyaspor sahaya kalede Serkan Demirkol, defansta Eyüp Poyraz, Serkan Yıldız, Samet Cantürk, Doğancan Kılıç, orta sahada Arda Keser, Gökay İravul, Burak Başkaya, H.İbrahim Pekşen, M.Said Özvardar ve ileri uçta Can Muhammed Vural ilk 11’i ile çıktı.

GOL İLK YARININ SON DAKİKASINDA GELDİ

Karşılaşmanın ilk dakikaları orta saha mücadelesine sahne oldu. Zaman zaman defansın arkasına atılan uzun paslar tehlikeli olurken, iki takımda pozisyon üretmekte zorlandı. Herkes maçın eşitlikle sona ereceğini düşünürken 45’te Kuşadasıspor’un golü geldi.

Muhammet Özvardar’ın hatalı pasında topu alan Oğuzhan Erdoğan Serdar Eyilik’e harika bir ara pas bıraktı. Serdar’ın şutu direkten dönerken topu yeniden alıp arkaya kestiği ortada bu kez Aykut Çift’in kafa vuruşu direkten döndü. Dönen topa üçüncü kez Aykut vurdu Samet önledi ancak bu kez vuran Malik Karaahmet ev sahibini öne geçirdi.

Malik Karaahmet’in attığı golle Kuşadasıspor ilk yarıyı 1-0 önde kapatmış oldu.

ŞİMŞEK İKİNCİ YARIDA DAHA ATAK

Teknik direktör Yusuf Tokuş, maça ilk yarıda ki kadro ile devam ederken 57’inci dakikada 3 değişiklik birden yaptı. Gökay İravul’un yerine Haktan Çakır, Muhammed Özvardar’ın yerine Feyyaz Aydil, Yekta Sönmez’in yerine ise Arda Keser oyuna dahil oldu.

61’inci dakikada Burak Başkaya sol taraftan girdi sağa çekti vuruşunu yaptı kaleci net pozisyonda gole izin vermedi. İkinci yarının en tehlikeli atağı.

Dakikalar 65’i gösterdiğinde ise Kuşadaspor gole çok yaklaştı. Aykut’un vuruşunda bu kez kaleci Serkan izin vermedi.

Dakikalar 87’yi gösterdiğinde ise Eyüp Poyraz ceza sahasına sağ taraftan girdi bu sırada rakibinin müdahalesi ile yerde kalırken hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına kaptan Can Muhammed Vural geçti. Can Muhammed vuruşunda topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek skora dengeyi getirdi.

Maçın sonuna 8 dakikalık uzatma gösterilirken 5.dakikasında Haktan Çakır çok sert vurdu kaleci köşeden kornere güçlükle çeldi. Belediye Kütahyaspor’un üstünlüğe çok yaklaştığı karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. 

HAFTAYI 5’İNCİ SIRADA KAPATTI

Belediye Kütahyaspor, deplasmanda aldığı beraberlikle 17’inci haftayı 5’inci sırada kapattı. Puanını 27’ye yükselten Belediye Kütahyaspor lider Karaköprü’nün 14 puan gerisinde yer alıyor.

Belediye Kütahyaspor hafta sonunda Dumlupınar stadında Ağrıspor’u konuk edecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *