ŞİMŞEK’İN KRALI GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

182

Belediye Kütahyaspor’un golcü oyuncusu takımı için gollerine devam ediyor.

Belediye Kütahyaspor’un golcü oyuncusu Can Muhammed Vural, attığı gollerle ve oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son oynanan Kuşadasıspor karşılaşmasında iyi bir oyun ortaya koyan takım kaptanı Can Muhammed Vural, 87’inci dakikada kazanılan penaltıyı gole çevirmeyi başardı.

GOL KRALLIĞINDA ZİRVEDE

Belediye Kütahyaspor’un kaptanı attığı gollerle takımına hayat verirken gol krallığında da zirvede yer alıyor. 11’inci golünü Kuşadasıspor’a atan Can Muhammed Vural, takımına 1 puanı da getirmiş oldu.

Golcü oyuncu ilk yarıda ki etkili performansını sürdürmeye devam ediyor.  Geçtiğimiz hafta bir penaltıdan yararlanamayan Can Muhammed, sezonun ilk yarısında 10 gol kaydetmişti.

İŞTE CAN MUHAMMEDİN GOLLERİ

Can Muhammed Vural, sezonun ilk yarısında ilk golünü deplasmanda Silivrispor’a karşı kaydetti. Ardından 1922 Konyaspor maçında golünü kaydeden Can Muhammed Vural, hemen ardından ise Bayburt deplasmanında iki gol birden kaydetti. Güçlü Karaköprü karşısında da golünü atan yıldız oyuncu, Osmaniyespor ve Dumlupınar stadında oynanan Simav 4 Eylül maçında yine gollerine devam etti. Böylelikle üst üste 6 maçta 7 gol kaydetmiş oldu.

Fatsa maçında sessiz kalan Can Muhammed Vural, Bornova’ya iki gol, ve Erbaaspor’a 1 gol daha attı ve gol sayısını 10’a yükseltti.

Kuşadaspor maçı ile gollerine devam eden Can Muhammed 11 golle gol krallığında ilk sırada yer alıyor. ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *