ŞEHRE DEĞER KAZANDIRACAK

132

30 Ağustos İş Merkezi Projesinin tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Başkan Işık, 36 esnafın taşınmasıyla eski iş merkezinin yıkılacağını belirtti. Başkan Işık, projenin Kütahya’nın tarihi bir alanına değer kazandıracağına dikkat çekti.

İŞ MERKEZİ TAMAMLANMAK ÜZERE

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Ulu Cami Çevresi Düzenleme Projesi’ndeki son duruma dair bilgi verdi. Ecdat yadigarı Ulu Cami’nin önünü açılması için Ulu Cami Çevresi Düzenleme Projesine çok önem verdiklerini belirten Başkan Işık, 30 Ağustos İş Merkezi Projesinin tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti. İnşaat tamamlandığında Ulu Cami önündeki iş merkezinin yıkılacağının ve oranın çevresini açılacağını vurgulayan Başkan Işık, şehrin önemli bir tarihi yapısının ve çevresinin değer kazacağına değindi.

ESNAF ÇOK YAKINDA TAŞINACAK

Mevcut iş merkezindeki tüm iş yeri sahipleri ile anlaşarak protokolleri yaptıklarını belirten Başkan Işık, “Ayrıca Ulu Cami İş Merkezi yıkımı ile alakalı projemizi de 28 Aralık’ta ihalesini yaparak şu anda teslim etme süre içeresinde geldik. Çok yakın zamanda 36 esnafımızı 30 Ağustos iş Merkezine taşıyacağız. Oradaki iş yeri sahipleri taşınır taşınmaz eski iş merkezinin yıkımını gerçekleştireceğiz” dedi. Başkan Işık, mali sanatçılar, çini porselen ve seramik başkenti Kütahya, marka kent Kütahya ve turizme yönelik çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade etti.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *